Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kuba pruszkow KS D.G. Trzebiesławice
Normal Tactiek 4132n
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.1
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz probeert naar een medespeler te passen. Falkowski heeft problemen om de bal te vangen. Wysogląd rent richting de bal. Wysogląd haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Wietrzny rent richting de bal. Wietrzny geeft een hoge lob. Wojno rent richting de bal. Dziwisz verovert de bal door een tackle van achteren. Dziwisz schiet op doel. Grablewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Rathnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Miś verovert de bal door een tackle van achteren. Miś passt de bal met de wreef. Wysogląd heeft problemen om de bal te vangen. Wysogląd haalt uit met een fantastische trap. Grablewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Falkowski passt de bal zonder na te denken. Woźniak speelt de bal door. Pomprowicz is nu in balbezit. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Czarnota geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nawrot met de inworp. Hajduczek rent richting de bal. Hajduczek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jakuczun speelt de bal door. Wietrzny is nu in balbezit. Wietrzny passt de bal zonder na te denken. Wysogląd is nu in balbezit. Wysogląd draait met de bal, schiet en ... Grablewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuba pruszkow 61%, KS D.G. Trzebiesławice 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kuba pruszkow - KS D.G. Trzebiesławice 0:0

53e minuut.
Pajor speelt de bal door. Gniadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadkowski onderschept slim de pass. Gniadkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Czarnota met een sublieme pass. Hajduczek is nu in balbezit. Kroczek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kroczek krijgt een gele kaart. Hajduczek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hajduczek kan niet meer verder spelen. Wiśniewski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Dziwisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Wietrzny de bal. Rathnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathnau geeft een lange en hoge pass. Wietrzny geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rathnau rent richting de bal. Szary onderschept slim de pass. Szary geeft de bal voor. Wietrzny rent richting de bal. Wietrzny geeft een hoge lob. Grablewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Woźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miś onderschept slim de pass. Miś probeert naar een medespeler te passen. Wysogląd bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysogląd haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuba pruszkow 56%, KS D.G. Trzebiesławice 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kuba pruszkow - KS D.G. Trzebiesławice 0:0