Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ave Silesia Czarni ABG
moja_1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 19.7
good Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Gozdalski geeft de bal voor. Milik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzba onderschept slim de pass. Fidor rent richting de bal. Fidor schiet op doel. Janiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Anuszkiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fidor. Anuszkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Anuszkiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aranowski rent richting de bal. Boca onderschept slim de pass. Boca haalt uit met een fantastische trap. Kuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - Czarni ABG 1:0

12e minuut.
Paneque onderschept slim de pass. Paneque probeert naar een medespeler te passen. Pest is nu in balbezit. Pest geeft de bal voor. Boca krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Anuszkiewicz rent richting de bal. Anuszkiewicz met een sublieme pass. Boca is nu in balbezit. Boca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - Czarni ABG 2:0

15e minuut.
Vitár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozdalski verovert de bal door een tackle van achteren. Gozdalski probeert naar een medespeler te passen. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - Czarni ABG 3:0

23e minuut.
Paneque geeft de bal voor. Anuszkiewicz kopt de bal weg. Vitár speelt de bal door. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Vitár met de inworp. Anuszkiewicz is nu in balbezit. Fidor verovert de bal door een tackle van achteren. Wierzba is nu in balbezit. Wierzba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - Czarni ABG 3:1

36e minuut.
Sixta geeft een lange en hoge pass. Vitár speelt de bal door. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - Czarni ABG 4:1

44e minuut.
Paneque heeft problemen om de bal te vangen. Fidor rent richting de bal. Paneque verovert de bal door een tackle van achteren. Híres rent richting de bal. Híres schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ave Silesia 36%, Czarni ABG 64%.
Ave Silesia - Czarni ABG 4:1

50e minuut.
Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca passt de bal met de wreef. Híres rent richting de bal. Híres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - Czarni ABG 5:1

51e minuut.
Fidor heeft problemen om de bal te vangen. Wierzba speelt de bal door. Aranowski is nu in balbezit. Boca rent richting de bal. Boca schiet op doel. Kuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Pest is nu in balbezit. Parczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pest is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paneque zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Gozdalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Híres rent richting de bal. Boca is nu in balbezit. Boca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - Czarni ABG 6:1

54e minuut.
Parczewski geeft een lange en hoge pass. Anuszkiewicz met een sublieme pass. Vitár met een sublieme pass. Klungelig pakt Boca de bal. Boca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Paneque is nu in balbezit. Paneque passt de bal in één keer door. Boca rent richting de bal. Híres is nu in balbezit. Híres schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fidor is nu in balbezit. Fidor passt de bal met de wreef. Wierzba rent richting de bal. Wierzba schiet op doel. Janiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - Czarni ABG 6:2

73e minuut.
Vitár rent richting de bal. Vitár geeft een hoge lob. Klungelig pakt Híres de bal. Boca rent richting de bal. Boca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Milik geeft een hoge lob. Vitár is nu in balbezit. Vitár geeft een hoge lob. Boca is nu in balbezit. Boca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ave Silesia 37%, Czarni ABG 63%.
Ave Silesia - Czarni ABG 6:2