Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PIERSI FC SUSZ 91
Normal Tactiek Susz
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16 gemiddelde waardering 41
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


7e minuut.
Bankowicz onderschept slim de pass. Bankowicz met een sublieme pass. Mamani rent richting de bal. Mamani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Walkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Danielewski rent richting de bal. Wrzesień tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wrzesień krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Borodycz probeert de bal met de borst te controleren. Bankowicz onderschept slim de pass. Bankowicz passt de bal met de wreef. Mamani rent richting de bal. Mamani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Danielewski is nu in balbezit. Danielewski geeft de bal voor. Mamani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamani haalt uit met een fantastische trap. Tustanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIERSI - FC SUSZ 91 0:1

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Walkiewicz de bal onder controle te krijgen. Dănciulescu rent richting de bal. Dănciulescu probeert naar een medespeler te passen. Kutalmış rent richting de bal. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIERSI - FC SUSZ 91 0:2

36e minuut.
Klungelig pakt Dănciulescu de bal. Dănciulescu geeft een hoge lob. Kutalmış kopt de bal weg. Mamani is nu in balbezit. Mamani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Walkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Derkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutalmış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIERSI - FC SUSZ 91 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PIERSI 79%, FC SUSZ 91 21%.
FC PIERSI - FC SUSZ 91 0:3

54e minuut.
Mamani speelt de bal door. Bankowicz geeft de bal voor. Kutalmış rent richting de bal. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap. Tustanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIERSI - FC SUSZ 91 0:4

61e minuut.
Walkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz geeft de bal voor. Mamani rent richting de bal. Mamani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Walkiewicz geeft een lange en hoge pass. Wrzesień kopt de bal weg. Walkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Mamani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamani geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gawkowski probeert naar een medespeler te passen. Horodecki is nu in balbezit. Kutalmış onderschept slim de pass. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIERSI - FC SUSZ 91 0:5

71e minuut.
Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz geeft een lange en hoge pass. Danielewski kopt de bal weg. Daar is Kutalmış, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz geeft de bal voor. Zadylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamani onderschept slim de pass. Mamani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIERSI - FC SUSZ 91 0:6

76e minuut.
Tustanowski trapt de bal weg van het doel. Daar is Walkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bankowicz geeft een hoge lob. Kutalmış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Wrzesień is nu in balbezit. Walkiewicz rent richting de bal. Walkiewicz speelt de bal door. Kutalmış is nu in balbezit. Kutalmış schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Walkiewicz kopt de bal weg. Gawkowski geeft de bal voor. Daar is Horodecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutalmış is nu in balbezit. Kutalmış schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Karyś geeft een hoge lob. Nieznośny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieznośny probeert naar een medespeler te passen. Cieplewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieplewicz haalt uit met een fantastische trap. Warzych kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PIERSI 83%, FC SUSZ 91 17%.
FC PIERSI - FC SUSZ 91 0:6