Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kubasm kuba pruszkow
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas verovert de bal door een tackle van achteren. Zoliborz is nu in balbezit. Wijas onderschept slim de pass. Wijas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kubasm - kuba pruszkow 1:0

8e minuut.
Pajor rent richting de bal. Wijas verovert de bal door een tackle van achteren. Pomprowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Pomprowicz krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Hajduczek passt de bal in één keer door. Stabrowski rent richting de bal. Gniadkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gniadkowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Widzisz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kubasm 51%, kuba pruszkow 49%.
kubasm - kuba pruszkow 1:0

54e minuut.
Pomprowicz geeft de bal voor. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek passt de bal met de wreef. Gniadkowski is nu in balbezit. Gniadkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klonowski is nu in balbezit. Klonowski passt de bal zonder na te denken. Woźniak met een sublieme pass. Gniadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hajduczek raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pajor neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kubasm 51%, kuba pruszkow 49%.
kubasm - kuba pruszkow 1:0