Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Swans kuba pruszkow
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 17.1
zeer goed Schieten waardeloos
goed Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Daar is Łazicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araujo rent richting de bal. Araujo geeft de bal voor. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Woźniak is nu in balbezit. Parobczy verovert de bal door een tackle van achteren. Parobczy met een sublieme pass. Arak rent richting de bal. Arak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - kuba pruszkow 1:0

7e minuut.
Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek is nu in balbezit. Escalona verovert de bal door een tackle van achteren. Arak bereikt de bal nog maar net als eerste. Arak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pomarańczawski kopt de bal weg. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona verovert de bal door een tackle van achteren. Escalona schiet op doel. Grablewski bokst de bal weg.

12e minuut.
Hatłas kopt de bal weg. Klungelig pakt Bağatur de bal. Bağatur probeert naar een medespeler te passen. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona haalt uit met een fantastische trap. Grablewski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Détári met een sublieme pass. Escalona rent richting de bal. Pajor is nu in balbezit. Parobczy verovert de bal door een tackle van achteren. Parobczy geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - kuba pruszkow 2:0

18e minuut.
Araujo speelt de bal door. Parobczy is nu in balbezit. Parobczy passt de bal met de wreef. Arak bereikt de bal nog maar net als eerste. Arak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pajor geeft een hoge lob. Pomarańczawski probeert de bal met de borst te controleren. Pomarańczawski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Escalona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escalona draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Détári speelt de bal door. Escalona rent richting de bal. Met opzet legt Rathnau zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Rathnau moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rathnau schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pomarańczawski zal de hoekschop nemen. Escalona kopt de bal weg. Daar is Hajduczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parobczy rent richting de bal. Parobczy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - kuba pruszkow 3:0

30e minuut.
Escalona rent richting de bal. Daar is Parobczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parobczy passt de bal met de wreef. Daar is Arak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Wojno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arak rent richting de bal. Wojno rent richting de bal. Arak onderschept slim de pass. Arak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - kuba pruszkow 4:0

33e minuut.
Wojno bereikt de bal nog maar net als eerste. Arak verovert de bal door een tackle van achteren. Arak met een sublieme pass. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pomprowicz rent richting de bal. Araujo rent richting de bal. Araujo passt de bal zonder na te denken. Arak is nu in balbezit. Arak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grablewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - kuba pruszkow 5:0

43e minuut.
Pomarańczawski geeft een lange en hoge pass. Arak bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona is nu in balbezit. Escalona draait met de bal, schiet en ... Wojno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Swans 15%, kuba pruszkow 85%.
Black Swans - kuba pruszkow 5:0

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grablewski trapt de bal weg. Bağatur kopt de bal weg. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Arak is nu in balbezit. Araujo speelt de bal door. Falkowski is nu in balbezit. Escalona onderschept slim de pass. Escalona haalt uit met een fantastische trap. Grablewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Pajor onderschept slim de pass. Pajor met een sublieme pass. Pomprowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arak bereikt de bal nog maar net als eerste. Arak schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Hajduczek onderschept slim de pass. Araujo onderschept slim de pass. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Escalona is nu in balbezit. Escalona haalt uit met een fantastische trap. Grablewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - kuba pruszkow 6:0

57e minuut.
Araujo geeft een hoge lob. Bağatur is nu in balbezit. Bağatur probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Escalona de bal. Escalona draait met de bal, schiet en ... Grablewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Parobczy passt de bal zonder na te denken. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona schiet op doel. Na een snelle pass probeert Falkowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - kuba pruszkow 7:0

62e minuut.
Parobczy is nu in balbezit. Parobczy met een sublieme pass. Escalona rent richting de bal. Escalona haalt uit met een fantastische trap. Grablewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - kuba pruszkow 8:0

63e minuut.
Hajduczek probeert naar een medespeler te passen. Gniadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arak. Arak krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Détári verovert de bal door een tackle van achteren. Détári geeft de bal voor. Escalona is nu in balbezit. Escalona haalt uit met een fantastische trap. Grablewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - kuba pruszkow 9:0

69e minuut.
Araujo kopt de bal weg. Parobczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Parobczy passt de bal met de wreef. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - kuba pruszkow 10:0

71e minuut.
Leśko geeft de bal voor. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona onderschept slim de pass. Arak bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Parobczy is nu in balbezit. Parobczy passt de bal met de wreef. Arak is nu in balbezit. Arak draait met de bal, schiet en ... Grablewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - kuba pruszkow 11:0

82e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Araujo met een sublieme pass. Arak probeert de bal aan de voet te houden. Escalona rent richting de bal. Escalona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hajduczek is nu in balbezit. Parobczy onderschept slim de pass. Parobczy speelt de bal door. Arak rent richting de bal. Arak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pomarańczawski probeert de bal aan de voet te houden. Escalona rent richting de bal. Parobczy rent richting de bal. Parobczy geeft de bal voor. Arak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - kuba pruszkow 12:0

87e minuut.
Falkowski rent richting de bal. Falkowski geeft de bal voor. Bağatur kopt de bal weg. Daar is Arak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Klungelig pakt Arak de bal. Arak geeft een lange en hoge pass. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona schiet op doel. Grablewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Swans 16%, kuba pruszkow 84%.
Black Swans - kuba pruszkow 12:0