Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ave Silesia Hutnik Głogów
moja_1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 14
solide Schieten slecht
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Vitár heeft problemen om de bal te vangen. Vitár geeft een lange en hoge pass. Boca is nu in balbezit. Boca draait met de bal, schiet en ... Łątka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Boca speelt de bal door. Sixta is nu in balbezit. Sixta geeft een lange en hoge pass. Boca rent richting de bal. Boca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Łątka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Pest is nu in balbezit. Pest passt de bal zonder na te denken. Boca is nu in balbezit. Boca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - Hutnik Głogów 1:0

14e minuut.
Pest verovert de bal door een tackle van achteren. Pest probeert naar een medespeler te passen. Híres bereikt de bal nog maar net als eerste. Híres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - Hutnik Głogów 2:0

16e minuut.
Vitár kopt de bal weg. Daar is Szczyptański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boca is nu in balbezit. Boca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - Hutnik Głogów 3:0

27e minuut.
Klungelig pakt Anuszkiewicz de bal. Anuszkiewicz met een sublieme pass. Krzywania bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca verovert de bal door een tackle van achteren. Boca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Boca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Asensio López komt het veld opgelopen. Vitár kopt de bal weg. Kopacz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pest. Pest krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Pest speelt de bal door. Híres is nu in balbezit. Híres draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szczyptański de bal onder controle te krijgen. Łątka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Pest geeft een lange en hoge pass. Asensio López rent richting de bal. Híres bereikt de bal nog maar net als eerste. Híres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - Hutnik Głogów 4:0

39e minuut.
Kopacz is nu in balbezit. Paneque onderschept slim de pass. Paneque met een sublieme pass. Asensio López rent richting de bal. Asensio López haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Szczyptański geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pest zal de hoekschop nemen. Híres krijgt zijn hoofd ertegen. Asensio López maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ave Silesia 23%, Hutnik Głogów 77%.
Ave Silesia - Hutnik Głogów 4:0

48e minuut.
Híres is nu in balbezit. Híres met een sublieme pass. Asensio López bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio López haalt uit met een fantastische trap. Łątka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - Hutnik Głogów 5:0

52e minuut.
Rebecchi rent richting de bal. Rebecchi passt de bal in één keer door. Pest rent richting de bal. Pest geeft de bal voor. Asensio López is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Asensio López is nu in balbezit. Asensio López haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - Hutnik Głogów 6:0

55e minuut.
Híres rent richting de bal. Asensio López rent richting de bal. Híres bereikt de bal nog maar net als eerste. Híres haalt uit met een fantastische trap. Szczyptański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ługowicz trapt de bal weg. Anuszkiewicz kopt de bal weg. Paneque met een sublieme pass. Pest is nu in balbezit. Pest geeft een hoge lob. Łątka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Anuszkiewicz geeft een hoge lob. Krzywania controleert de bal met de borst. Híres rent richting de bal. Híres schiet op doel. Łątka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - Hutnik Głogów 7:0

65e minuut.
Sixta geeft een hoge lob. Híres kopt de bal weg. Kopacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paneque bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - Hutnik Głogów 8:0

67e minuut.
Vitár speelt de bal door. Pest bereikt de bal nog maar net als eerste. Pest probeert naar een medespeler te passen. Asensio López is nu in balbezit. Asensio López haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - Hutnik Głogów 9:0

69e minuut.
Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitár verovert de bal door een tackle van achteren. Vitár passt de bal zonder na te denken. Híres rent richting de bal. Híres geeft een hoge lob. Łątka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Anuszkiewicz met een sublieme pass. Pest heeft problemen om de bal te vangen. Pest speelt de bal door. Híres bereikt de bal nog maar net als eerste. Híres schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pest is nu in balbezit. Pest speelt de bal door. Híres bereikt de bal nog maar net als eerste. Híres passt de bal in één keer door. Asensio López rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - Hutnik Głogów 10:0

76e minuut.
Podmagorski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Radzikołek komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Anuszkiewicz speelt de bal door. Híres is nu in balbezit. Híres passt de bal zonder na te denken. Asensio López is nu in balbezit. Asensio López draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - Hutnik Głogów 11:0

82e minuut.
Gołosz verovert de bal door een tackle van achteren. Anuszkiewicz onderschept slim de pass. Anuszkiewicz speelt de bal door. Asensio López rent richting de bal. Asensio López haalt uit met een fantastische trap. Łątka bokst de bal weg. Asensio López rent richting de bal. Asensio López haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - Hutnik Głogów 12:0

85e minuut.
Szwed probeert naar een medespeler te passen. Híres rent richting de bal. Híres passt de bal in één keer door. Asensio López is nu in balbezit. Asensio López draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ave Silesia 36%, Hutnik Głogów 64%.
Ave Silesia - Hutnik Głogów 12:0