Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hutnik Głogów Black Swans
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 36.2
unsatisfactory Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Gołosz passt de bal met de wreef. Parobczy rent richting de bal. Arak bereikt de bal nog maar net als eerste. Arak schiet op doel. Łątka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Głogów - Black Swans 0:1

9e minuut.
Pomarańczawski verovert de bal door een tackle van achteren. Pomarańczawski probeert naar een medespeler te passen. Escalona heeft problemen om de bal te vangen. Escalona haalt uit met een fantastische trap. Łątka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Głogów - Black Swans 0:2

10e minuut.
Araujo geeft de bal voor. Pomarańczawski controleert de bal met de borst. Pomarańczawski passt de bal in één keer door. Parobczy rent richting de bal. Parobczy geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Głogów - Black Swans 0:3

21e minuut.
Arak geeft een lange en hoge pass. Kopacz onderschept slim de pass. Escalona rent richting de bal. Escalona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Głogów - Black Swans 0:4

25e minuut.
Łątka speelt de bal door. Leśko kopt de bal weg. Daar is Kopacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parobczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Parobczy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łątka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ługowicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Détári met de inworp. Pomarańczawski is nu in balbezit. Pomarańczawski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwed verovert de bal door een tackle van achteren. MacMartin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szwed is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lew zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Araujo rent richting de bal. Araujo geeft een lange en hoge pass. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona schiet op doel. Łątka probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ługowicz met een harde bal richting middenveld. Parobczy heeft problemen om de bal te vangen. Parobczy probeert naar een medespeler te passen. Escalona is nu in balbezit. Escalona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutnik Głogów 75%, Black Swans 25%.
Hutnik Głogów - Black Swans 0:4

51e minuut.
Escalona is nu in balbezit. Pomarańczawski rent richting de bal. Pomarańczawski met een sublieme pass. Escalona is nu in balbezit. Escalona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Głogów - Black Swans 0:5

61e minuut.
Pomarańczawski passt de bal in één keer door. Détári bereikt de bal nog maar net als eerste. Détári passt de bal met de wreef. Bağatur geeft een hoge lob. Arak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Głogów - Black Swans 0:6

64e minuut.
Ługowicz heeft problemen om de bal te vangen. Łątka probeert naar een medespeler te passen. Araujo kopt de bal weg. Arak rent richting de bal. Arak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Głogów - Black Swans 0:7

66e minuut.
Détári passt de bal met de wreef. Pomarańczawski is nu in balbezit. Pomarańczawski geeft de bal voor. Araujo rent richting de bal. Araujo schiet op doel. Łątka bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Inworp. Araujo met een snelle inworp. Podmagorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arak onderschept slim de pass. Arak geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona draait met de bal, schiet en ... Łątka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Głogów - Black Swans 0:8

80e minuut.
Krzywania met een snelle inworp. Kopacz is nu in balbezit. Escalona rent richting de bal. Escalona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Głogów - Black Swans 0:9

85e minuut.
Parobczy passt de bal met de wreef. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz passt de bal in één keer door. Escalona rent richting de bal. Escalona schiet op doel. Łątka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Parobczy rent richting de bal. Escalona is nu in balbezit. Parobczy rent richting de bal. Parobczy geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arak rent richting de bal. Arak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Głogów - Black Swans 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutnik Głogów 84%, Black Swans 16%.
Hutnik Głogów - Black Swans 0:10