Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Blekitni Stargard kuba pruszkow
ty Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 16.1
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Wojno geeft een lange en hoge pass. Inworp. Di Palma met de inworp. Fonseca rent richting de bal. Fonseca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Grablewski trapt de bal weg. Amoreira kopt de bal weg. Pamuk probeert de bal aan de voet te houden. Vicián rent richting de bal. Vicián haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Blekitni Stargard - kuba pruszkow 1:0

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grablewski trapt de bal weg van het doel. Di Palma kopt de bal weg. Vicián rent richting de bal. Vicián schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grablewski trapt de bal weg van het doel. Di Palma kopt de bal weg. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grablewski speelt de bal door. Amoreira kopt de bal weg. Pamuk rent richting de bal. Pamuk draait met de bal, schiet en ... Grablewski bokst de bal weg.

27e minuut.
Pajor geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Palma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vicián heeft problemen om de bal te vangen. Amoreira is nu in balbezit. Rathnau begaat een overtreding. Rathnau krijgt een gele kaart. Amoreira raakt geblesseerd tijdens het duel. Fonseca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pamuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuk draait met de bal, schiet en ... Grablewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Blekitni Stargard - kuba pruszkow 2:0

39e minuut.
Pajor heeft problemen om de bal te vangen. Rathnau is nu in balbezit. Vicián tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vicián krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Douro geeft een lange en hoge pass. Vicián controleert de bal met de borst. Woźniak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Woźniak krijgt een gele kaart. Vicián raakt geblesseerd tijdens het duel. Pamuk legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pamuk rent richting de bal. Pamuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Rathnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathnau geeft de bal voor. Szoboszlai kopt de bal weg. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Blekitni Stargard - kuba pruszkow 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Blekitni Stargard 42%, kuba pruszkow 58%.
KKS Blekitni Stargard - kuba pruszkow 2:1

58e minuut.
Douro verovert de bal door een tackle van achteren. Douro geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Amoreira de bal onder controle te krijgen. Vicián is nu in balbezit. Vicián schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Falkowski met een harde bal richting middenveld. Di Palma kopt de bal weg. Pamuk is nu in balbezit. Pamuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Przeżuwacz rent richting de bal. Di Palma speelt de bal door. Vicián probeert naar een medespeler te passen. Pamuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Hajduczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przeżuwacz onderschept slim de pass. Przeżuwacz geeft een hoge lob. Daar is Pamuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pamuk haalt uit met een fantastische trap. Grablewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Blekitni Stargard 45%, kuba pruszkow 55%.
KKS Blekitni Stargard - kuba pruszkow 2:1