Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kuba pruszkow FC SUSZ 91
Normal Tactiek 541
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 34.9
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


8e minuut.
Woźniak passt de bal zonder na te denken. Rathnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutalmış bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamani rent richting de bal. Mamani draait met de bal, schiet en ... Grablewski bokst de bal weg.

10e minuut.
Grecu met een snelle inworp. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek geeft de bal voor. Mamani springt en kopt de bal. Grablewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kutalmış is nu in balbezit. Rathnau onderschept slim de pass. Danielewski geeft een lange en hoge pass. Mamani heeft problemen om de bal te vangen. Mamani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kuba pruszkow - FC SUSZ 91 0:1

15e minuut.
Kutalmış speelt de bal door. Mamani rent richting de bal. Rathnau is nu in balbezit. Mamani verovert de bal door een tackle van achteren. Mamani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mamani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Falkowski de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kokolj zal de hoekschop nemen. Mamani springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pomprowicz is nu in balbezit. Walkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Walkiewicz met een sublieme pass. Mamani heeft problemen om de bal te vangen. Mamani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Danielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Danielewski passt de bal in één keer door. Mamani rent richting de bal. Mamani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wojno de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Misiurek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hajduczek de bal onder controle te krijgen. Gawkowski speelt de bal door. Kutalmış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutalmış schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kutalmış met een sublieme pass. Danielewski rent richting de bal. Danielewski met een sublieme pass. Mamani rent richting de bal. Mamani schiet op doel. Grablewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Klungelig pakt Wojno de bal. Mamani onderschept slim de pass. Kutalmış bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamani rent richting de bal. Mamani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Walkiewicz geeft een lange en hoge pass. Gawkowski rent richting de bal. Gawkowski geeft een lange en hoge pass. Mamani is nu in balbezit. Mamani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wojno is nu in balbezit. Wojno geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kokolj met een snelle inworp. Walkiewicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Danielewski onderschept slim de pass. Danielewski speelt de bal door. Misiurek probeert naar een medespeler te passen. Mamani rent richting de bal. Mamani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuba pruszkow 73%, FC SUSZ 91 27%.
kuba pruszkow - FC SUSZ 91 0:1

57e minuut.
Danielewski onderschept slim de pass. Danielewski speelt de bal door. Walkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Mamani rent richting de bal. Mamani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kuba pruszkow - FC SUSZ 91 0:2

59e minuut.
Pajor rent richting de bal. Danielewski onderschept slim de pass. Mamani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutalmış rent richting de bal. Kutalmış draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Wojno heeft problemen om de bal te vangen. Mamani rent richting de bal. Wojno is nu in balbezit. Mamani onderschept slim de pass. Mamani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kuba pruszkow - FC SUSZ 91 0:3

78e minuut.
Rathnau is nu in balbezit. Danielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Danielewski speelt de bal door. Mamani rent richting de bal. Mamani draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mamani draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Rathnau de bal. Kutalmış rent richting de bal. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap. Wojno probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kuba pruszkow - FC SUSZ 91 0:4

81e minuut.
Mamani onderschept slim de pass. Kutalmış rent richting de bal. Mamani is nu in balbezit. Kutalmış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutalmış schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kuba pruszkow - FC SUSZ 91 0:5

85e minuut.
Danielewski is nu in balbezit. Danielewski geeft een lange en hoge pass. Mamani rent richting de bal. Mamani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kuba pruszkow - FC SUSZ 91 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuba pruszkow 82%, FC SUSZ 91 18%.
kuba pruszkow - FC SUSZ 91 0:6