Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kubasm FC PIERSI
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Borodycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodycz passt de bal in één keer door. Cieplewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieplewicz haalt uit met een fantastische trap. Koliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Derkowski rent richting de bal. Wijas verovert de bal door een tackle van achteren. Warwarczyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas rent richting de bal. Wijas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kubasm - FC PIERSI 1:0

7e minuut.
Wlazłowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rępał rent richting de bal. Rępał speelt de bal door. Warwarczyn is nu in balbezit. Warwarczyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kubasm - FC PIERSI 2:0

9e minuut.
Borodycz geeft de bal voor. Cieplewicz rent richting de bal. Rępał rent richting de bal. Borodycz onderschept slim de pass. Borodycz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Derkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Derkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Karyś de bal. Warwarczyn verovert de bal door een tackle van achteren. Warwarczyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kubasm - FC PIERSI 3:0

24e minuut.
Sekuła kopt de bal weg. Wrzesień heeft problemen om de bal te vangen. Wijas onderschept slim de pass. Warwarczyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwarczyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Sekuła de bal. Wlazłowicz rent richting de bal. Sekuła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sekuła krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Tuptyński kopt de bal weg. Wijas is nu in balbezit. Warwarczyn is nu in balbezit. Wijas rent richting de bal. Wijas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kubasm - FC PIERSI 4:0

33e minuut.
Borodycz heeft problemen om de bal te vangen. Derkowski rent richting de bal. Warwarczyn onderschept slim de pass. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Wrzesień passt de bal in één keer door. Tuptyński heeft problemen om de bal te vangen. Borodycz rent richting de bal. Borodycz schiet op doel. Koliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kubasm - FC PIERSI 4:1

41e minuut.
Stabrowski rent richting de bal. Borodycz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stabrowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rępał zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zadylak heeft problemen om de bal te vangen. Warwarczyn rent richting de bal. Warwarczyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kubasm 41%, FC PIERSI 59%.
kubasm - FC PIERSI 4:1

51e minuut.
Stabrowski onderschept slim de pass. Stabrowski geeft een hoge lob. Zadylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwarczyn verovert de bal door een tackle van achteren. Warwarczyn haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kubasm - FC PIERSI 5:1

65e minuut.
Szturc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nieznośny met de inworp. Borodycz is nu in balbezit. Borodycz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cieplewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
kubasm - FC PIERSI 5:2

74e minuut.
Wrzesień rent richting de bal. Wijas verovert de bal door een tackle van achteren. Wijas passt de bal met de wreef. Warwarczyn is nu in balbezit. Warwarczyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kubasm 45%, FC PIERSI 55%.
kubasm - FC PIERSI 5:2