Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarni ABG Hutnik Głogów
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 14
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Ślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślak met een sublieme pass. Wierzba heeft problemen om de bal te vangen. Fidor rent richting de bal. Fidor haalt uit met een fantastische trap. Łątka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Krzywania geeft de bal voor. Gozdalski geeft een lange en hoge pass. Daar is Krzywania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierzba rent richting de bal. Wierzba draait met de bal, schiet en ... Łątka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Lew speelt de bal door. Aranowski is nu in balbezit. Zakrystiański verovert de bal door een tackle van achteren. Zakrystiański schiet op doel. Kuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni ABG - Hutnik Głogów 0:1

20e minuut.
Piekarski kopt de bal weg. Podmagorski onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kciuk neemt de hoekschop. Przyrowski kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Piekarski onderschept slim de pass. Piekarski probeert naar een medespeler te passen. Fidor is nu in balbezit. Daar is Fidor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Przyrowski heeft problemen om de bal te vangen. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz passt de bal in één keer door. Daar is Wierzba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierzba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kopacz onderschept slim de pass. Zakrystiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lew bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrystiański rent richting de bal. Zakrystiański haalt uit met een fantastische trap. Kuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni ABG 53%, Hutnik Głogów 47%.
Czarni ABG - Hutnik Głogów 0:1

54e minuut.
Kopacz rent richting de bal. Fidor verovert de bal door een tackle van achteren. Fidor passt de bal met de wreef. Wierzba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzba schiet op doel. Łątka bokst de bal weg.

59e minuut.
Fidor speelt de bal door. Wierzba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzba schiet op doel. Paal! Łątka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Krzywania is nu in balbezit. Przyrowski onderschept slim de pass. Przyrowski geeft de bal voor. Fidor is nu in balbezit. Fidor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Szwed is nu in balbezit. Parczewski is nu in balbezit. Parczewski met een sublieme pass. Lew rent richting de bal. Lew schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni ABG 36%, Hutnik Głogów 64%.
Czarni ABG - Hutnik Głogów 0:1