Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SUSZ 91 kubasm
541 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 18.2
solid Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


8e minuut.
Ferretti is nu in balbezit. Danielewski rent richting de bal. Danielewski speelt de bal door. Szturc rent richting de bal. Mamani bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewski onderschept slim de pass. Danielewski passt de bal met de wreef. Mamani rent richting de bal. Mamani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ferretti geeft een hoge lob. Klonowski heeft problemen om de bal te vangen. Ferretti geeft een lange en hoge pass. Mamani rent richting de bal. Mamani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - kubasm 1:0

17e minuut.
Mamani onderschept slim de pass. Walkiewicz is nu in balbezit. Bankowicz speelt de bal door. Mamani rent richting de bal. Mamani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Koliński trapt de bal weg van het doel. Danielewski rent richting de bal. Danielewski probeert naar een medespeler te passen. Mamani heeft problemen om de bal te vangen. Mamani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Walkiewicz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rępał de bal onder controle te krijgen. Mamani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamani draait met de bal, schiet en ... Koliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - kubasm 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUSZ 91 23%, kubasm 77%.
FC SUSZ 91 - kubasm 2:0

48e minuut.
Danielewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mamani de bal. Danielewski met een sublieme pass. Grecu geeft een lange en hoge pass. Bankowicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Danielewski probeert naar een medespeler te passen. Mamani heeft problemen om de bal te vangen. Mamani schiet op doel. Na een snelle pass probeert Widzisz de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Walkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - kubasm 3:0

61e minuut.
Kokolj speelt de bal door. Walkiewicz is nu in balbezit. Walkiewicz geeft de bal voor. Mamani is nu in balbezit. Mamani draait met de bal, schiet en ... Koliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Walkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - kubasm 4:0

63e minuut.
Koliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliński geeft een lange en hoge pass. Kokolj kopt de bal weg. Bankowicz geeft een hoge lob. Widzisz onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Walkiewicz met een sublieme pass. Mamani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Misiurek kopt de bal weg. Danielewski rent richting de bal. Danielewski passt de bal in één keer door. Mamani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bankowicz geeft een hoge lob. Mamani is nu in balbezit. Stabrowski rent richting de bal. Mamani onderschept slim de pass. Mamani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Danielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walkiewicz rent richting de bal. Walkiewicz passt de bal met de wreef. Mamani rent richting de bal. Mamani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Danielewski probeert naar een medespeler te passen. Walkiewicz rent richting de bal. Mamani is nu in balbezit. Walkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUSZ 91 16%, kubasm 84%.
FC SUSZ 91 - kubasm 4:0