Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PIERSI Hutnik Głogów
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 13.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Buncol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lew geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Karyś de bal onder controle te krijgen. Zakrystiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrystiański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodycz verovert de bal door een tackle van achteren. Borodycz probeert naar een medespeler te passen. Cieplewicz rent richting de bal. Cieplewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sekuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Lew verovert de bal door een tackle van achteren. Horodecki rent richting de bal. Lew onderschept slim de pass. Lew schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zakrystiański rent richting de bal. Zakrystiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIERSI - Hutnik Głogów 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt Borodycz de bal. Zakrystiański is nu in balbezit. Derkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrystiański verovert de bal door een tackle van achteren. Zakrystiański haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIERSI - Hutnik Głogów 0:2

27e minuut.
Doeltrap. Tustanowski trapt de bal weg van het doel. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lew bereikt de bal nog maar net als eerste. Lew draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ługowicz met een harde bal richting middenveld. Derkowski is nu in balbezit. Derkowski geeft de bal voor. Cieplewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieplewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tustanowski met een sublieme pass. Derkowski is nu in balbezit. Derkowski met een sublieme pass. Borodycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodycz geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Cieplewicz springt en kopt de bal. Łątka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIERSI - Hutnik Głogów 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PIERSI 51%, Hutnik Głogów 49%.
FC PIERSI - Hutnik Głogów 1:2

49e minuut.
Horodecki geeft de bal voor. Kranc speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Ługowicz de bal onder controle te krijgen. Cieplewicz rent richting de bal. Cieplewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Łątka met een harde bal richting middenveld. Derkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lew. Lew krijgt een gele kaart.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dętka zal de hoekschop nemen. Kranc krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Cieplewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieplewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Borodycz onderschept slim de pass. Borodycz geeft een hoge lob. Krzywania is nu in balbezit. Cieplewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Cieplewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Łątka trapt de bal weg. Wrzesień kopt de bal weg. Gołosz probeert de bal aan de voet te houden. Borodycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodycz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC PIERSI - Hutnik Głogów 2:2

79e minuut.
Zakrystiański met een sublieme pass. Borodycz speelt de bal door. Szczyptański rent richting de bal. Cieplewicz is nu in balbezit. Cieplewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Borodycz is nu in balbezit. Borodycz geeft een lange en hoge pass. Kranc rent richting de bal. Kranc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PIERSI 49%, Hutnik Głogów 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PIERSI - Hutnik Głogów 2:2