Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarni ABG kuba pruszkow
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.2
matig Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Fidor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pajor. Pajor krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Rathnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor verovert de bal door een tackle van achteren. Fidor passt de bal in één keer door. Wierzba rent richting de bal. Wierzba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Rathnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor verovert de bal door een tackle van achteren. Fidor speelt de bal door. Wierzba rent richting de bal. Wierzba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomprowicz begaat een overtreding. Kciuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Sierkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Falkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

13e minuut.
Sieradzki is nu in balbezit. Sieradzki geeft een hoge lob. Wierzba kopt de bal weg. Fidor is nu in balbezit. Fidor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pomprowicz rent richting de bal. Pomprowicz geeft de bal voor. Sieradzki heeft problemen om de bal te vangen. Gniadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadkowski draait met de bal, schiet en ... Kuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Gniadkowski rent richting de bal. Hajduczek is nu in balbezit. Gniadkowski is nu in balbezit. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek draait met de bal, schiet en ... Kuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni ABG 41%, kuba pruszkow 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czarni ABG - kuba pruszkow 0:0

52e minuut.
Parczewski is nu in balbezit. Sierkowski is nu in balbezit. Sierkowski probeert naar een medespeler te passen. Kciuk is nu in balbezit. Kciuk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Wierzba kan de bal niet met de borst controleren. Rathnau rent richting de bal. Wierzba bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor rent richting de bal. Fidor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Wasielewski is nu in balbezit. Woźniak onderschept slim de pass. Woźniak probeert naar een medespeler te passen. Gniadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Falkowski geeft een lange en hoge pass. Łazicki rent richting de bal. Łazicki geeft een hoge lob. Nawrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawrot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni ABG 47%, kuba pruszkow 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czarni ABG - kuba pruszkow 0:0