Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Swans kubasm
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 18.5
solid Schieten average
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Parobczy is nu in balbezit. Parobczy probeert naar een medespeler te passen. Arak is nu in balbezit. Arak draait met de bal, schiet en ... Widzisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Araujo de bal. Warsiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Warsiński passt de bal in één keer door. Escalona rent richting de bal. Escalona haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Leśko met een snelle inworp. Araujo met een sublieme pass. Escalona is nu in balbezit. Escalona haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Widzisz de bal. Escalona rent richting de bal. Escalona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Parobczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Parobczy passt de bal zonder na te denken. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona verovert de bal door een tackle van achteren. Escalona geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Szturc met een harde bal richting middenveld. Araujo rent richting de bal. Araujo passt de bal zonder na te denken. Daar is Escalona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escalona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bezina verovert de bal door een tackle van achteren. Bezina passt de bal zonder na te denken. Pomarańczawski speelt de bal door. Arak rent richting de bal. Arak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - kubasm 1:0

37e minuut.
Klungelig pakt Rępał de bal. Arak is nu in balbezit. Warsiński rent richting de bal. Arak onderschept slim de pass. Arak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Szturc geeft een hoge lob. Hatłas is nu in balbezit. Pomarańczawski probeert naar een medespeler te passen. Escalona is nu in balbezit. Escalona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bezina passt de bal met de wreef. Daar is Pomarańczawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomarańczawski probeert naar een medespeler te passen. Arak rent richting de bal. Arak schiet op doel. Koliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - kubasm 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Swans 25%, kubasm 75%.
Black Swans - kubasm 2:0

46e minuut.
Koliński speelt de bal door. Araujo kopt de bal weg. Arak rent richting de bal. Klungelig pakt Arak de bal. Arak draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Parobczy geeft een hoge lob. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona onderschept slim de pass. Escalona schiet op doel. Widzisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Arak bereikt de bal nog maar net als eerste. Parobczy is nu in balbezit. Parobczy probeert naar een medespeler te passen. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona draait met de bal, schiet en ... Koliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - kubasm 3:0

67e minuut.
Novruzov komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Warsiński speelt de bal door. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Parobczy begaat een overtreding. Parobczy krijgt een gele kaart. Wijas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wijas kan niet meer verder spelen. Ćwiek komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Escalona passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tuptyński de bal. Parobczy speelt de bal door. Klungelig pakt Novruzov de bal. Novruzov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leduchowski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Szturc geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Novruzov de bal onder controle te krijgen. Parobczy met een sublieme pass. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Szturc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Parobczy passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Escalona de bal onder controle te krijgen. Novruzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novruzov haalt uit met een fantastische trap. Koliński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek maakt een afschuwelijke overtreding. Ćwiek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bezina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kołodziejewski komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bezina probeert de bal aan de voet te houden. Tuptyński rent richting de bal. Kołodziejewski probeert naar een medespeler te passen. Escalona is nu in balbezit. Escalona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kołodziejewski controleert de bal met de borst. Kołodziejewski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Novruzov de bal onder controle te krijgen. Escalona is nu in balbezit. Escalona haalt uit met een fantastische trap. Koliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - kubasm 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Swans 23%, kubasm 77%.
Black Swans - kubasm 4:0