Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kubasm Black Swans
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 34.2
weak Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Rępał rent richting de bal. Parobczy rent richting de bal. Parobczy passt de bal zonder na te denken. Escalona rent richting de bal. Escalona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Koliński trapt de bal weg van het doel. Pomarańczawski kopt de bal weg. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona schiet op doel. Koliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kubasm - Black Swans 0:1

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leśko met de inworp. Araujo geeft een hoge lob. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kubasm - Black Swans 0:2

8e minuut.
Salej bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezina onderschept slim de pass. Bezina passt de bal in één keer door. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona schiet op doel. Koliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Escalona is nu in balbezit. Escalona geeft een hoge lob. Warsiński probeert de bal aan de voet te houden. Arak bereikt de bal nog maar net als eerste. Arak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Araujo geeft een lange en hoge pass. Escalona heeft problemen om de bal te vangen. Widzisz is nu in balbezit. Escalona verovert de bal door een tackle van achteren. Escalona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rępał is nu in balbezit. Pomarańczawski verovert de bal door een tackle van achteren. Pomarańczawski geeft de bal voor. Arak bereikt de bal nog maar net als eerste. Arak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Parobczy geeft een hoge lob. Arak rent richting de bal. Arak passt de bal zonder na te denken. Escalona is nu in balbezit. Escalona draait met de bal, schiet en ... Koliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
kubasm - Black Swans 0:3

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koliński met een harde bal richting middenveld. Tuptyński rent richting de bal. Arak bereikt de bal nog maar net als eerste. Arak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Araujo geeft de bal voor. Szturc kan de bal niet met de borst controleren. Arak bereikt de bal nog maar net als eerste. Arak haalt uit met een fantastische trap. Koliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Widzisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escalona is nu in balbezit. Widzisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona verovert de bal door een tackle van achteren. Escalona draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Tuptyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escalona is nu in balbezit. Escalona schiet op doel. Koliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Arak bereikt de bal nog maar net als eerste. Arak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kubasm - Black Swans 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kubasm 85%, Black Swans 15%.
kubasm - Black Swans 0:4

51e minuut.
Stabrowski is nu in balbezit. Stabrowski speelt de bal door. Arak rent richting de bal. Arak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kubasm - Black Swans 0:5

55e minuut.
Parobczy speelt de bal door. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo passt de bal in één keer door. Daar is Arak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Escalona rent richting de bal. Escalona schiet op doel. Koliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Escalona is nu in balbezit. Escalona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Escalona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escalona schiet op doel. Klungelig pakt Stabrowski de bal. Escalona is nu in balbezit. Escalona schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Bezina speelt de bal door. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona draait met de bal, schiet en ... Arak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
kubasm - Black Swans 0:6

83e minuut.
Bezina passt de bal zonder na te denken. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo geeft de bal voor. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kubasm - Black Swans 0:7

86e minuut.
Pomarańczawski passt de bal zonder na te denken. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona speelt de bal door. Daar is Arak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kubasm - Black Swans 0:8

89e minuut.
Arak passt de bal met de wreef. Détári rent richting de bal. Détári speelt de bal door. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kubasm 74%, Black Swans 26%.
kubasm - Black Swans 0:8