Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
777 Gdańsk FC Lolki Kraków
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Obrębalski passt de bal in één keer door. Borowy rent richting de bal. Borowy met een sublieme pass. Majerczyk rent richting de bal. Majerczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Żuraw speelt de bal door. Rabczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowy is nu in balbezit. Borowy geeft de bal voor. Kaliszan kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Licznierski passt de bal met de wreef. Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Inotlewski is nu in balbezit. Kulas verovert de bal door een tackle van achteren. Kulas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
777 Gdańsk - FC Lolki Kraków 0:1

31e minuut.
Nawrocik is nu in balbezit. Licznierski is nu in balbezit. Licznierski met een sublieme pass. Piwo is nu in balbezit. Piwo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lisień geeft de bal voor. Hałgas rent richting de bal. Hałgas met een sublieme pass. Kulas rent richting de bal. Kulas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Żuraw bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuraw met een sublieme pass. Kulas rent richting de bal. Pasternak is nu in balbezit. Pasternak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
777 Gdańsk - FC Lolki Kraków 0:2

44e minuut.
Grociak rent richting de bal. Pasternak rent richting de bal. Majerczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasternak verovert de bal door een tackle van achteren. Pasternak geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
777 Gdańsk - FC Lolki Kraków 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 777 Gdańsk 71%, FC Lolki Kraków 29%.
777 Gdańsk - FC Lolki Kraków 0:3

53e minuut.
Żuraw rent richting de bal. Żuraw geeft een hoge lob. Inotlewski probeert de bal aan de voet te houden. Kulas rent richting de bal. Kulas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Inotlewski rent richting de bal. Kulas onderschept slim de pass. Pasternak rent richting de bal. Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulas haalt uit met een fantastische trap. Myszor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Klungelig pakt Majerczyk de bal. Hałgas onderschept slim de pass. Hałgas met een sublieme pass. Wojtaszewski is nu in balbezit. Wojtaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 777 Gdańsk 63%, FC Lolki Kraków 37%.
777 Gdańsk - FC Lolki Kraków 0:3