Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziesieciny Jagiellonia WKP Włocławia Włocławek
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 12.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert draait met de bal, schiet en ... Dymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymkowski haalt uit met een fantastische trap. Świerczok probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Kapitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman geeft een hoge lob. Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sobczyński rent richting de bal. Wyrobek rent richting de bal. Brzezik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brzezik krijgt een gele kaart. Wyrobek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Knioła zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karpów probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piątkowski is nu in balbezit. Piątkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Rzędzian geeft een lange en hoge pass. Hekert kopt de bal weg. Janas kan de bal niet met de borst controleren. Hekert onderschept slim de pass. Hekert haalt uit met een fantastische trap. Świerczok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziesieciny Jagiellonia 57%, WKP Włocławia Włocławek 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dziesieciny Jagiellonia - WKP Włocławia Włocławek 0:0

54e minuut.
Inworp. Kloc met de inworp. Klungelig pakt Sobczyński de bal. Sobczyński geeft een lange en hoge pass. Piątkowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Talarek verovert de bal door een tackle van achteren. Dymkowski rent richting de bal. Knioła met een sublieme pass. Niewolski is nu in balbezit. Niewolski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziesieciny Jagiellonia - WKP Włocławia Włocławek 0:1

89e minuut.
Brycht trapt de bal weg van het doel. Niewolski is nu in balbezit. Knioła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knioła krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziesieciny Jagiellonia 35%, WKP Włocławia Włocławek 65%.
Dziesieciny Jagiellonia - WKP Włocławia Włocławek 0:1