Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
777 Gdańsk Dziesieciny Jagiellonia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Bajzert rent richting de bal. Bartosiak verovert de bal door een tackle van achteren. Bartosiak probeert naar een medespeler te passen. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Knioła is nu in balbezit. Knioła met een sublieme pass. Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek rent richting de bal. Wyrobek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Nawrocik is nu in balbezit. Knioła verovert de bal door een tackle van achteren. Knioła speelt de bal door. Piątkowski rent richting de bal. Piątkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
777 Gdańsk - Dziesieciny Jagiellonia 0:1

14e minuut.
Knioła heeft problemen om de bal te vangen. Bartosiak rent richting de bal. Bartosiak passt de bal zonder na te denken. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Borowy verovert de bal door een tackle van achteren. Borowy speelt de bal door. Knioła is nu in balbezit. Bajzert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzert geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Obrębalski zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Borowy de bal. Piwo rent richting de bal. Piwo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
777 Gdańsk - Dziesieciny Jagiellonia 1:1

36e minuut.
Inworp. Poskrobko met de inworp. Wyrobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
777 Gdańsk - Dziesieciny Jagiellonia 1:2

38e minuut.
Bajzert probeert naar een medespeler te passen. Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wojtaszewski. Wojtaszewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 777 Gdańsk 64%, Dziesieciny Jagiellonia 36%.
777 Gdańsk - Dziesieciny Jagiellonia 1:2

46e minuut.
Wyrobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek passt de bal met de wreef. Tatar rent richting de bal. Bartosiak is nu in balbezit. Bartosiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Obrębalski met de inworp. Nawrocik rent richting de bal. Nawrocik geeft de bal voor. Piwo is nu in balbezit. Piwo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Inotlewski kopt de bal weg. Kujawka rent richting de bal. Piątkowski onderschept slim de pass. Piątkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
777 Gdańsk - Dziesieciny Jagiellonia 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 777 Gdańsk 43%, Dziesieciny Jagiellonia 57%.
777 Gdańsk - Dziesieciny Jagiellonia 1:3