Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKP Włocławia Włocławek FC Lolki Kraków
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.4 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kulas rent richting de bal. Wysocki rent richting de bal. Kulas verovert de bal door een tackle van achteren. Kulas haalt uit met een fantastische trap. Brycht probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP Włocławia Włocławek - FC Lolki Kraków 0:1

10e minuut.
Lehter is nu in balbezit. Lehter geeft een lange en hoge pass. Biesiekierski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karpów is nu in balbezit. Kulas verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dąbiewicz geeft een hoge lob. Daar is Rzędzian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKP Włocławia Włocławek - FC Lolki Kraków 0:2

15e minuut.
Daar is Biesiekierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wysocki rent richting de bal. Lehter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehter draait met de bal, schiet en ... Karpów heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Dąbiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Licznierski komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Brzezik rent richting de bal. Licznierski verovert de bal door een tackle van achteren. Licznierski probeert naar een medespeler te passen. Kulas rent richting de bal. Kulas schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Kulas is nu in balbezit. Biesiekierski speelt de bal door. Brzezik rent richting de bal. Lehter verovert de bal door een tackle van achteren. Lehter schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKP Włocławia Włocławek 78%, FC Lolki Kraków 22%.
WKP Włocławia Włocławek - FC Lolki Kraków 0:2

49e minuut.
Kaliszan passt de bal met de wreef. Lehter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehter passt de bal met de wreef. Kulas is nu in balbezit. Kulas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Suszczyk geeft de bal voor. Wysocki kopt de bal weg. Daar is Niewolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hekert rent richting de bal. Hekert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Karpów speelt de bal door. Kaliszan is nu in balbezit. Dymkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dymkowski krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Rzędzian onderschept slim de pass. Rzędzian geeft een hoge lob. Inworp. Grociak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lehter geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Wysocki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piszczyk komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Niewolski geeft een lange en hoge pass. Hekert probeert de bal aan de voet te houden. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała probeert naar een medespeler te passen. Brzezik geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKP Włocławia Włocławek 57%, FC Lolki Kraków 43%.
WKP Włocławia Włocławek - FC Lolki Kraków 0:2