Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laga do przodu FC Polaris
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kochan met een harde bal richting middenveld. Słaboń is nu in balbezit. Słaboń met een sublieme pass. Karpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mączyński met een harde bal richting middenveld. Grajek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szymaniak. Szymaniak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laga do przodu 54%, FC Polaris 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Laga do przodu - FC Polaris 0:0

59e minuut.
Salej heeft problemen om de bal te vangen. Białgoń rent richting de bal. Gwiżdż rent richting de bal. Białgoń onderschept slim de pass. Białgoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga do przodu - FC Polaris 0:1

69e minuut.
Pałkus rent richting de bal. Pałkus passt de bal zonder na te denken. Malawski heeft problemen om de bal te vangen. Udod rent richting de bal. Udod haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kochan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Chołoniewski probeert naar een medespeler te passen. Przerywacz rent richting de bal. Przerywacz probeert naar een medespeler te passen. Białgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Białgoń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Curuś met een snelle inworp. Chołoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus onderschept slim de pass. Pałkus geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laga do przodu 53%, FC Polaris 47%.
Laga do przodu - FC Polaris 0:1