Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WISŁA Fc Bochnia Sisqo Team
Normal Tactiek Ati
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 30.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Teletubiański heeft problemen om de bal te vangen. Teletubiański passt de bal in één keer door. Mielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański is nu in balbezit. Teletubiański haalt uit met een fantastische trap. Cywil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański probeert naar een medespeler te passen. Wieszczycki rent richting de bal. Wieszczycki draait met de bal, schiet en ... Trojanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Szydłowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka is nu in balbezit. Barański is nu in balbezit. Barański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Majchrzak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kulikowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WISŁA Fc Bochnia 66%, Sisqo Team 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WISŁA Fc Bochnia - Sisqo Team 0:0

57e minuut.
Cywil trapt de bal weg van het doel. Jędrychowski kopt de bal weg. Szydłowski is nu in balbezit. Krzemionka onderschept slim de pass. Krzemionka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mormocea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WISŁA Fc Bochnia - Sisqo Team 1:0

59e minuut.
Tetwin met de inworp. Jędrychowski is nu in balbezit. Kulikowski begaat een overtreding. Kulikowski krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Jagodzki passt de bal in één keer door. Wieszczycki is nu in balbezit. Kuchar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wieszczycki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Teletubiański legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WISŁA Fc Bochnia - Sisqo Team 1:1

83e minuut.
Jagodzki passt de bal in één keer door. Kobarynko is nu in balbezit. Kuchar is nu in balbezit. Kobarynko verovert de bal door een tackle van achteren. Kobarynko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kobarynko kopt de bal weg. Wieszczycki rent richting de bal. Wieszczycki passt de bal in één keer door. Teletubiański is nu in balbezit. Teletubiański haalt uit met een fantastische trap. Cywil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WISŁA Fc Bochnia 68%, Sisqo Team 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WISŁA Fc Bochnia - Sisqo Team 1:1