Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
777 Gdańsk WKP Włocławia Włocławek
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 11.6
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Klungelig pakt Lisień de bal. Lisień met een sublieme pass. Majerczyk is nu in balbezit. Piwo rent richting de bal. Piwo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rołka probeert naar een medespeler te passen. Obrębalski rent richting de bal. Obrębalski speelt de bal door. Piwo rent richting de bal. Piwo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
777 Gdańsk - WKP Włocławia Włocławek 1:0

40e minuut.
Rzędzian rent richting de bal. Majerczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Majerczyk probeert naar een medespeler te passen. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
777 Gdańsk - WKP Włocławia Włocławek 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 777 Gdańsk 42%, WKP Włocławia Włocławek 58%.
777 Gdańsk - WKP Włocławia Włocławek 2:0

52e minuut.
Klungelig pakt Majerczyk de bal. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Majerczyk de bal onder controle te krijgen. Brycht probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
777 Gdańsk - WKP Włocławia Włocławek 3:0

54e minuut.
Obrębalski rent richting de bal. Obrębalski speelt de bal door. Piwo rent richting de bal. Piwo schiet op doel. Biesiekierski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
777 Gdańsk - WKP Włocławia Włocławek 4:0

55e minuut.
Niewolski heeft problemen om de bal te vangen. Niewolski passt de bal in één keer door. Karpów rent richting de bal. Piwo rent richting de bal. Piwo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Wysocki probeert naar een medespeler te passen. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerczyk is nu in balbezit. Piwo is nu in balbezit. Piwo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
777 Gdańsk - WKP Włocławia Włocławek 5:0

83e minuut.
Niewolski is nu in balbezit. Rołka onderschept slim de pass. Rołka met een sublieme pass. Piwo rent richting de bal. Piwo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
777 Gdańsk - WKP Włocławia Włocławek 6:0

88e minuut.
Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka passt de bal in één keer door. Obrębalski geeft een lange en hoge pass. Piwo is nu in balbezit. Piwo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
777 Gdańsk - WKP Włocławia Włocławek 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 777 Gdańsk 30%, WKP Włocławia Włocławek 70%.
777 Gdańsk - WKP Włocławia Włocławek 7:0