Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKP Włocławia Włocławek 777 Gdańsk
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
12 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Borowy geeft een lange en hoge pass. Biesiekierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo onderschept slim de pass. Piwo draait met de bal, schiet en ... Brycht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKP Włocławia Włocławek 63%, 777 Gdańsk 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WKP Włocławia Włocławek - 777 Gdańsk 0:0

55e minuut.
Majerczyk is nu in balbezit. Wysocki is nu in balbezit. Majerczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Majerczyk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Majerczyk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Wysocki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wysocki kan niet meer verder spelen. Piszczyk komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Karpów geeft een lange en hoge pass. Kujawka geeft de bal voor. Wojtaszewski kopt de bal weg. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo schiet op doel. Brycht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Borowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowy met een sublieme pass. Rzędzian is nu in balbezit. Piwo onderschept slim de pass. Piwo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hekert passt de bal zonder na te denken. Dymkowski is nu in balbezit. Rabczewski begaat een overtreding. Dymkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Brzezik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Myszor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP Włocławia Włocławek - 777 Gdańsk 1:0

82e minuut.
Piwo met een sublieme pass. Klungelig pakt Nawrocik de bal. Nawrocik probeert naar een medespeler te passen. Hekert is nu in balbezit. Hekert schiet op doel. Myszor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKP Włocławia Włocławek 37%, 777 Gdańsk 63%.
WKP Włocławia Włocławek - 777 Gdańsk 1:0