Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sisqo Team 777 Gdańsk
Ati Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Borowy passt de bal in één keer door. Mielecki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Majerczyk. Mielecki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mielecki kan niet meer verder spelen. Kocur komt het veld opgelopen. Stolc met een snel genomen vrije trap. Teletubiański is nu in balbezit. Inotlewski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Inotlewski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Teletubiański raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kocur neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Myszor probeert naar een medespeler te passen. Kocur kopt de bal weg. Kujawka probeert de bal aan de voet te houden. Wieszczycki is nu in balbezit. Wieszczycki schiet op doel. Myszor bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kobarynko neemt de hoekschop. Lisień bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański verovert de bal door een tackle van achteren. Teletubiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sisqo Team - 777 Gdańsk 1:0

42e minuut.
Borowy heeft problemen om de bal te vangen. Wieszczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieszczycki passt de bal met de wreef. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sisqo Team 34%, 777 Gdańsk 66%.
Sisqo Team - 777 Gdańsk 1:0

48e minuut.
Kocur verovert de bal door een tackle van achteren. Kocur speelt de bal door. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański draait met de bal, schiet en ... Myszor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sisqo Team - 777 Gdańsk 2:0

52e minuut.
Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobarynko verovert de bal door een tackle van achteren. Borowy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kobarynko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

66e minuut.
Kobarynko verovert de bal door een tackle van achteren. Borowy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kobarynko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kocur kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Myszor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sisqo Team - 777 Gdańsk 3:0

77e minuut.
Poziemski probeert naar een medespeler te passen. Teletubiański met een sublieme pass. Wieszczycki is nu in balbezit. Wieszczycki draait met de bal, schiet en ... Myszor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sisqo Team - 777 Gdańsk 4:0

81e minuut.
Poziemski geeft een hoge lob. Borowy kopt de bal weg. Szydłowski met een sublieme pass. Kocur is nu in balbezit. Kocur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc geeft een hoge lob. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański schiet op doel. Myszor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sisqo Team - 777 Gdańsk 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sisqo Team 17%, 777 Gdańsk 83%.
Sisqo Team - 777 Gdańsk 5:0