Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Polaris FC Lolki Kraków
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Żuraw bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajek onderschept slim de pass. Grajek passt de bal in één keer door. Słaboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Słaboń haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Białgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Białgoń passt de bal zonder na te denken. Karpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białgoń is nu in balbezit. Białgoń haalt uit met een fantastische trap. Hałuszko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Polaris - FC Lolki Kraków 1:0

38e minuut.
Hałgas geeft een lange en hoge pass. Daar is Kaliszan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Białgoń is nu in balbezit. Białgoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Polaris - FC Lolki Kraków 2:0

39e minuut.
Karpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasternak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karpiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Przerywacz met een snel genomen vrije trap. Niestępski met een sublieme pass. Daar is Hałuszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Polaris - FC Lolki Kraków 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Polaris 30%, FC Lolki Kraków 70%.
FC Polaris - FC Lolki Kraków 3:0

56e minuut.
Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerywacz rent richting de bal. Przerywacz met een sublieme pass. Białgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Białgoń draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Przerywacz speelt de bal door. Niestępski is nu in balbezit. Karpiński verovert de bal door een tackle van achteren. Białgoń is nu in balbezit. Białgoń schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Żuraw geeft de bal voor. Skoczeń rent richting de bal. Skoczeń passt de bal met de wreef. Karpiński heeft problemen om de bal te vangen. Karpiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Dąbiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dąbiewicz probeert naar een medespeler te passen. Mandziejewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulas verovert de bal door een tackle van achteren. Kulas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Karpiński rent richting de bal. Białgoń rent richting de bal. Karpiński is nu in balbezit. Białgoń rent richting de bal. Białgoń draait met de bal, schiet en ... Hałuszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Białgoń is nu in balbezit. Białgoń schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Polaris 38%, FC Lolki Kraków 62%.
FC Polaris - FC Lolki Kraków 3:0