Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziesieciny Jagiellonia Laga do przodu
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Wyrobek verovert de bal door een tackle van achteren. Pałkus onderschept slim de pass. Pałkus probeert naar een medespeler te passen. Udod bereikt de bal nog maar net als eerste. Udod schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Bajzert onderschept slim de pass. Bajzert met een sublieme pass. Knioła met een sublieme pass. Piątkowski rent richting de bal. Piątkowski haalt uit met een fantastische trap. Mączyński bokst de bal weg.

24e minuut.
Udod draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Janas de bal. Udod is nu in balbezit. Udod haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Szaranowicz kopt de bal weg. Furman heeft problemen om de bal te vangen. Pałkus geeft een lange en hoge pass. Curuś is nu in balbezit. Curuś haalt uit met een fantastische trap. Świerczok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Szymaniak onderschept slim de pass. Szymaniak speelt de bal door. Tatar is nu in balbezit. Udod verovert de bal door een tackle van achteren. Udod haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wyrobek verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrobek probeert naar een medespeler te passen. Udod is nu in balbezit. Udod draait met de bal, schiet en ... Świerczok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziesieciny Jagiellonia - Laga do przodu 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziesieciny Jagiellonia 64%, Laga do przodu 36%.
Dziesieciny Jagiellonia - Laga do przodu 0:1

52e minuut.
Inworp. Sobczyński met een snelle inworp. Wyrobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek draait met de bal, schiet en ... Mączyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dziesieciny Jagiellonia - Laga do przodu 1:1

76e minuut.
Przybył raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kolonko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziesieciny Jagiellonia 62%, Laga do przodu 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dziesieciny Jagiellonia - Laga do przodu 1:1