Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laga do przodu Dziesieciny Jagiellonia
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Szaranowicz passt de bal in één keer door. Pałkus rent richting de bal. Pałkus passt de bal met de wreef. Udod is nu in balbezit. Udod schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Poskrobko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Golik komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Furman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przybył met de inworp. Pałkus is nu in balbezit. Pałkus geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus verovert de bal door een tackle van achteren. Udod is nu in balbezit. Pałkus rent richting de bal. Pałkus draait met de bal, schiet en ... Świerczok bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Przybył met de inworp. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus passt de bal met de wreef. Udod bereikt de bal nog maar net als eerste. Udod draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Wyrobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaranowicz is nu in balbezit. Szaranowicz passt de bal met de wreef. Udod bereikt de bal nog maar net als eerste. Udod schiet op doel. Świerczok bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laga do przodu 41%, Dziesieciny Jagiellonia 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Laga do przodu - Dziesieciny Jagiellonia 0:0

53e minuut.
Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzert is nu in balbezit. Bajzert passt de bal met de wreef. Przybył is nu in balbezit. Przybył geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kloc rent richting de bal. Kloc geeft de bal voor. Daar is Piątkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyrobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Szaranowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Knioła de bal. Pałkus met een sublieme pass. Udod is nu in balbezit. Udod schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Gwiżdż geeft de bal voor. Bajzert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus is nu in balbezit. Udod is nu in balbezit. Udod schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bajzert rent richting de bal. Bajzert passt de bal in één keer door. Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek draait met de bal, schiet en ... Mączyński bokst de bal weg.

86e minuut.
Ostrowski heeft problemen om de bal te vangen. Szaranowicz rent richting de bal. Szaranowicz passt de bal zonder na te denken. Wyrobek rent richting de bal. Wyrobek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Curuś passt de bal zonder na te denken. Bajzert heeft problemen om de bal te vangen. Pałkus is nu in balbezit. Pałkus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laga do przodu 41%, Dziesieciny Jagiellonia 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Laga do przodu - Dziesieciny Jagiellonia 0:0