Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKP Włocławia Włocławek AC Rajsko
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
12.3 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Rzędzian bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzędzian rent richting de bal. Skorupski onderschept slim de pass. Skorupski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Faliński verovert de bal door een tackle van achteren. Bokłaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapitan krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Niepokój kopt de bal weg. Klungelig pakt Suszczyk de bal. Maniewski probeert naar een medespeler te passen. Skorupski is nu in balbezit. Skorupski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Skorupski de bal. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniewski onderschept slim de pass. Maniewski draait met de bal, schiet en ... Brycht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Biesiekierski rent richting de bal. Biesiekierski geeft een lange en hoge pass. Niepokój rent richting de bal. Niepokój geeft een hoge lob. Skorupski rent richting de bal. De bal raakt de paal. Skorupski is nu in balbezit. Skorupski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP Włocławia Włocławek - AC Rajsko 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKP Włocławia Włocławek 58%, AC Rajsko 42%.
WKP Włocławia Włocławek - AC Rajsko 0:1

56e minuut.
Brzezik passt de bal in één keer door. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Suszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Suszczyk geeft een hoge lob. Bokłaga kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Skorupski de bal onder controle te krijgen. Maniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniewski haalt uit met een fantastische trap. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony draait met de bal, schiet en ... Brycht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP Włocławia Włocławek - AC Rajsko 0:2

67e minuut.
Faliński rent richting de bal. Rzędzian is nu in balbezit. Rzędzian geeft een hoge lob. Faliński heeft problemen om de bal te vangen. Faliński geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Bokłaga verovert de bal door een tackle van achteren. Bokłaga met een sublieme pass. Maniewski rent richting de bal. Maniewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brzezik de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP Włocławia Włocławek - AC Rajsko 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKP Włocławia Włocławek 73%, AC Rajsko 27%.
WKP Włocławia Włocławek - AC Rajsko 0:3