Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Rajsko Dziesieciny Jagiellonia
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Zmartwiony geeft de bal voor. Maniewski is nu in balbezit. Daar is Skorupski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skorupski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rajsko - Dziesieciny Jagiellonia 1:0

8e minuut.
Bajzert rent richting de bal. Bajzert probeert naar een medespeler te passen. Knioła met een sublieme pass. Klungelig pakt Piątkowski de bal. Piątkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Bajzert passt de bal zonder na te denken. Dowbór bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrobko begaat een overtreding. Poskrobko krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony geeft een hoge lob. Knioła kopt de bal weg. Maniewski rent richting de bal. Maniewski schiet op doel. Świerczok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Bokłaga probeert naar een medespeler te passen. Bajzert rent richting de bal. Niepokój onderschept slim de pass. Maniewski is nu in balbezit. Maniewski draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Rajsko 33%, Dziesieciny Jagiellonia 67%.
AC Rajsko - Dziesieciny Jagiellonia 1:0

54e minuut.
Kloc met een sublieme pass. Niepokój rent richting de bal. Wyrobek begaat een overtreding. Wyrobek krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Daar is Knioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knioła geeft de bal voor. Bokłaga probeert de bal aan de voet te houden. Wyrobek rent richting de bal. Wyrobek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Faliński is nu in balbezit. Knioła is nu in balbezit. Knioła speelt de bal door. Daar is Maniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bajzert rent richting de bal. Niepokój bereikt de bal nog maar net als eerste. Niepokój geeft een hoge lob. Bajzert probeert de bal aan de voet te houden. Skorupski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Wyrobek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sajdak komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Faliński geeft de bal voor. Daar is Bajzert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maniewski rent richting de bal. Maniewski draait met de bal, schiet en ... Świerczok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rajsko - Dziesieciny Jagiellonia 2:0

86e minuut.
Dowbór passt de bal in één keer door. Bokłaga rent richting de bal. Bokłaga geeft een lange en hoge pass. Skorupski rent richting de bal. Skorupski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Rajsko 38%, Dziesieciny Jagiellonia 62%.
AC Rajsko - Dziesieciny Jagiellonia 2:0