Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziesieciny Jagiellonia AC Rajsko
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.4
hopeless Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Bokłaga met een sublieme pass. Kloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński onderschept slim de pass. Faliński geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Janas de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Niepokój kopt de bal weg. Skorupski controleert de bal met de borst. Maniewski rent richting de bal. Maniewski draait met de bal, schiet en ... Świerczok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziesieciny Jagiellonia - AC Rajsko 0:1

18e minuut.
Wyrobek geeft de bal voor. Żywicki probeert naar een medespeler te passen. Maniewski kopt de bal weg. Skorupski rent richting de bal. Skorupski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Knioła rent richting de bal. Maniewski onderschept slim de pass. Skorupski rent richting de bal. Skorupski haalt uit met een fantastische trap. Świerczok maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Maniewski is nu in balbezit. Maniewski speelt de bal door. Skorupski is nu in balbezit. Skorupski schiet op doel. Janas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Skorupski rent richting de bal. Janas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski begaat een overtreding. Skorupski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziesieciny Jagiellonia 63%, AC Rajsko 37%.
Dziesieciny Jagiellonia - AC Rajsko 0:1

46e minuut.
Świętochowski speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kloc met de inworp. Sobczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Skorupski rent richting de bal. Janas bereikt de bal nog maar net als eerste. Janas geeft een lange en hoge pass. Piątkowski is nu in balbezit. Piątkowski haalt uit met een fantastische trap. Żywicki bokst de bal weg.

63e minuut.
Świętochowski passt de bal met de wreef. Faliński speelt de bal door. Skorupski rent richting de bal. Maniewski is nu in balbezit. Maniewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Kloc is nu in balbezit. Bokłaga onderschept slim de pass. Bokłaga passt de bal in één keer door. Skorupski is nu in balbezit. Skorupski haalt uit met een fantastische trap. Świerczok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziesieciny Jagiellonia 44%, AC Rajsko 56%.
Dziesieciny Jagiellonia - AC Rajsko 0:1