Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lolki Kraków AC Rajsko
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony onderschept slim de pass. Zmartwiony probeert naar een medespeler te passen. Maniewski is nu in balbezit. Maniewski passt de bal in één keer door. Hałuszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Capek met een harde bal richting middenveld. Dąbiewicz kopt de bal weg. Świętochowski probeert de bal met de borst te controleren. Kaliszan rent richting de bal. Kaliszan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grociak rent richting de bal. Grociak geeft een lange en hoge pass. Kulas rent richting de bal. Kulas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dąbiewicz met een sublieme pass. Kaliszan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faliński. Faliński krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Dąbiewicz passt de bal in één keer door. Niepokój is nu in balbezit. Niepokój passt de bal zonder na te denken. Grociak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grociak geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lolki Kraków - AC Rajsko 1:0

35e minuut.
Pasternak haalt uit met een fantastische trap. Kulas rent richting de bal. Kulas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Capek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lolki Kraków - AC Rajsko 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lolki Kraków 36%, AC Rajsko 64%.
FC Lolki Kraków - AC Rajsko 2:0

48e minuut.
Bokłaga verovert de bal door een tackle van achteren. Bokłaga passt de bal in één keer door. Skorupski is nu in balbezit. Skorupski haalt uit met een fantastische trap. Hałuszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Niepokój geeft een lange en hoge pass. Faliński rent richting de bal. Faliński geeft de bal voor. Maniewski rent richting de bal. Maniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lolki Kraków - AC Rajsko 2:1

57e minuut.
Daar is Pasternak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bokłaga is nu in balbezit. Bokłaga passt de bal in één keer door. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski haalt uit met een fantastische trap. Hałuszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lolki Kraków - AC Rajsko 2:2

59e minuut.
Pasternak passt de bal met de wreef. Kaliszan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliszan geeft een hoge lob. Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Niepokój passt de bal in één keer door. Maniewski is nu in balbezit. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniewski rent richting de bal. Maniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pasternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasternak passt de bal zonder na te denken. Bokłaga rent richting de bal. Kulas verovert de bal door een tackle van achteren. Kulas draait met de bal, schiet en ... Żywicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Niestępski trapt de bal weg van het doel. Niepokój kopt de bal weg. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Maniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Niepokój probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniewski probeert naar een medespeler te passen. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lolki Kraków 52%, AC Rajsko 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lolki Kraków - AC Rajsko 2:2