Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Rajsko FC Lolki Kraków
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Gorzała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas passt de bal met de wreef. Kulas is nu in balbezit. Kulas draait met de bal, schiet en ... Żywicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Capek geeft de bal voor. Klungelig pakt Faliński de bal. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz geeft de bal voor. Kulas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Faliński geeft de bal voor. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyma maakt een afschuwelijke overtreding. Tyma krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Koczko is nu in balbezit. Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczko rent richting de bal. Kulas verovert de bal door een tackle van achteren. Kulas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dąbiewicz geeft een hoge lob. Grociak is nu in balbezit. Koczko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grociak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pasternak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rajsko - FC Lolki Kraków 0:1

43e minuut.
Hałgas is nu in balbezit. Niepokój rent richting de bal. Niepokój geeft de bal voor. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Rajsko - FC Lolki Kraków 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Rajsko 60%, FC Lolki Kraków 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Rajsko - FC Lolki Kraków 1:1

50e minuut.
Koczko is nu in balbezit. Kulas is nu in balbezit. Koczko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koczko krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Klungelig pakt Hałgas de bal. Maniewski rent richting de bal. Maniewski passt de bal zonder na te denken. Skorupski rent richting de bal. Skorupski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rajsko - FC Lolki Kraków 2:1

65e minuut.
Bokłaga geeft een hoge lob. Maniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniewski geeft een lange en hoge pass. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Skorupski verovert de bal door een tackle van achteren. Skorupski passt de bal met de wreef. Tyma rent richting de bal. Maniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Maniewski draait met de bal, schiet en ... Hałuszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Rajsko 33%, FC Lolki Kraków 67%.
AC Rajsko - FC Lolki Kraków 2:1