Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sisqo Team Dziesieciny Jagiellonia
Ati Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
average Verdedigen hopeless


28e minuut.
Mielecki rent richting de bal. Mielecki schiet op doel. Tatar heeft problemen om de bal te vangen. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański geeft een hoge lob. Świerczok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sisqo Team - Dziesieciny Jagiellonia 1:0

34e minuut.
Wyrobek geeft de bal voor. Sobczyński heeft problemen om de bal te vangen. Majchrzak onderschept slim de pass. Majchrzak geeft een lange en hoge pass. Szydłowski probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Teletubiański is nu in balbezit. Teletubiański probeert naar een medespeler te passen. Tatar kan de bal niet met de borst controleren. Wieszczycki is nu in balbezit. Wieszczycki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Poziemski onderschept slim de pass. Poziemski probeert naar een medespeler te passen. Wieszczycki is nu in balbezit. Wieszczycki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sisqo Team - Dziesieciny Jagiellonia 2:0

44e minuut.
Poziemski geeft een hoge lob. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański met een sublieme pass. Wieszczycki rent richting de bal. Wieszczycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sisqo Team - Dziesieciny Jagiellonia 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sisqo Team 28%, Dziesieciny Jagiellonia 72%.
Sisqo Team - Dziesieciny Jagiellonia 3:0

46e minuut.
Sobek probeert naar een medespeler te passen. Majchrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majchrzak geeft een lange en hoge pass. Wieszczycki is nu in balbezit. Wieszczycki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Wieszczycki rent richting de bal. Mielecki rent richting de bal. Mielecki passt de bal in één keer door. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sisqo Team - Dziesieciny Jagiellonia 4:0

74e minuut.
Poziemski rent richting de bal. Poskrobko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poziemski raakt geblesseerd tijdens het duel. Stolc zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Teletubiański de bal. Teletubiański haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Bajzert geeft de bal voor. Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko speelt de bal door. Piątkowski rent richting de bal. Piątkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sisqo Team 27%, Dziesieciny Jagiellonia 73%.
Sisqo Team - Dziesieciny Jagiellonia 4:0