Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKP Włocławia Włocławek FC Polaris
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12 gemiddelde waardering 21
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Przerywacz onderschept slim de pass. Przerywacz probeert naar een medespeler te passen. Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Białgoń verovert de bal door een tackle van achteren. Białgoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP Włocławia Włocławek - FC Polaris 0:1

15e minuut.
Brycht trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Chołoniewski de bal. Chołoniewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grajek de bal. Grajek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Białgoń probeert de bal met de borst te controleren. Białgoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKP Włocławia Włocławek - FC Polaris 0:2

16e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Brycht niet meer kan verder spelen. Trochim komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Wysocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiński onderschept slim de pass. Rzędzian rent richting de bal. Karpiński onderschept slim de pass. Karpiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Karpiński is nu in balbezit. Karpiński met een sublieme pass. Białgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Białgoń haalt uit met een fantastische trap. Biesiekierski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Trochim trapt de bal weg. Chołoniewski kopt de bal weg. Białgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Białgoń draait met de bal, schiet en ... Trochim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP Włocławia Włocławek - FC Polaris 0:3

29e minuut.
Hekert speelt de bal door. Niewolski heeft problemen om de bal te vangen. Białgoń is nu in balbezit. Białgoń draait met de bal, schiet en ... Trochim bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP Włocławia Włocławek - FC Polaris 0:4

34e minuut.
Chołoniewski passt de bal in één keer door. Białgoń rent richting de bal. Karpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiński schiet op doel. Karpów probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKP Włocławia Włocławek 62%, FC Polaris 38%.
WKP Włocławia Włocławek - FC Polaris 0:4

76e minuut.
Klungelig pakt Skoczeń de bal. Przerywacz is nu in balbezit. Przerywacz probeert naar een medespeler te passen. Białgoń is nu in balbezit. Białgoń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Wysocki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piszczyk komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Skoczeń raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Podgórniak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKP Włocławia Włocławek 62%, FC Polaris 38%.
WKP Włocławia Włocławek - FC Polaris 0:4