Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
777 Gdańsk AC Rajsko
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Skorupski is nu in balbezit. Kujawka verovert de bal door een tackle van achteren. Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Bartosiak rent richting de bal. Bartosiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rabczewski is nu in balbezit. Maniewski onderschept slim de pass. Maniewski met een sublieme pass. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Faliński met een snelle inworp. Bokłaga speelt de bal door. Faliński is nu in balbezit. Faliński geeft een lange en hoge pass. Skorupski springt en kopt de bal. Myszor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obrębalski met een snelle inworp. Majerczyk is nu in balbezit. Majerczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
777 Gdańsk - AC Rajsko 1:0

33e minuut.
Niepokój is nu in balbezit. Niepokój geeft een hoge lob. Faliński probeert naar een medespeler te passen. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Świętochowski passt de bal in één keer door. Bokłaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokłaga geeft een hoge lob. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Borowy is nu in balbezit. Maniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Maniewski probeert naar een medespeler te passen. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski draait met de bal, schiet en ... Myszor bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Kujawka de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Skorupski probeert de bal met de borst te controleren. Maniewski is nu in balbezit. Maniewski speelt de bal door. Niepokój is nu in balbezit. Niepokój draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kujawka met een harde bal richting middenveld. Bokłaga kopt de bal weg. Rołka is nu in balbezit. Maniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Maniewski haalt uit met een fantastische trap. Myszor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zmartwiony zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Bokłaga de bal. Skorupski is nu in balbezit. Skorupski draait met de bal, schiet en ... Myszor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
777 Gdańsk - AC Rajsko 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 777 Gdańsk 51%, AC Rajsko 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
777 Gdańsk - AC Rajsko 1:1

46e minuut.
Skorupski passt de bal met de wreef. Bokłaga geeft de bal voor. Inotlewski rent richting de bal. Maniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Maniewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Koczko geeft een hoge lob. Inworp. Obrębalski met de inworp. Majerczyk rent richting de bal. Majerczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
777 Gdańsk - AC Rajsko 2:1

70e minuut.
Dowbór geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kujawka de bal. Kujawka passt de bal zonder na te denken. Bartosiak is nu in balbezit. Bartosiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
777 Gdańsk - AC Rajsko 3:1

74e minuut.
Rabczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokłaga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bokłaga krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Maniewski is nu in balbezit. Maniewski passt de bal in één keer door. Daar is Inotlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skorupski rent richting de bal. Skorupski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bokłaga passt de bal zonder na te denken. Skorupski rent richting de bal. Rabczewski rent richting de bal. Skorupski onderschept slim de pass. Skorupski schiet op doel. Myszor bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 777 Gdańsk 41%, AC Rajsko 59%.
777 Gdańsk - AC Rajsko 3:1