Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lolki Kraków Laga do przodu
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Przybył speelt de bal door. Curuś is nu in balbezit. Gorzała legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Curuś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pałkus kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal! Pałkus is nu in balbezit. Pałkus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lolki Kraków - Laga do przodu 0:1

3e minuut.
Kulas onderschept slim de pass. Pasternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś begaat een overtreding. Pasternak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hałgas komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Szaranowicz passt de bal in één keer door. Żuraw geeft de bal voor. Gwiżdż is nu in balbezit. Kulas onderschept slim de pass. Kulas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lolki Kraków - Laga do przodu 1:1

15e minuut.
Gwiżdż passt de bal met de wreef. Ostrowski heeft problemen om de bal te vangen. Ostrowski passt de bal in één keer door. Kulas is nu in balbezit. Kulas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pasternak is nu in balbezit. Pasternak passt de bal met de wreef. Daar is Salej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulas verovert de bal door een tackle van achteren. Kulas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gorzała geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Curuś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pałkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałkus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Niestępski geeft de bal voor. Inworp. Curuś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pałkus rent richting de bal. Pałkus geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Curuś onderschept slim de pass. Dąbiewicz rent richting de bal. Curuś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Curuś krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Daar is Woś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaliszan verovert de bal door een tackle van achteren. Szymaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliszan verovert de bal door een tackle van achteren. Kaliszan speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Hałgas probeert naar een medespeler te passen. Pasternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasternak geeft de bal voor. Kulas rent richting de bal. Kulas schiet op doel. Mączyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lolki Kraków 57%, Laga do przodu 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lolki Kraków - Laga do przodu 1:1

63e minuut.
Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus onderschept slim de pass. Pałkus probeert naar een medespeler te passen. Udod rent richting de bal. Udod schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pasternak haalt uit met een fantastische trap. Salej bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasternak onderschept slim de pass. Pasternak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lolki Kraków - Laga do przodu 2:1

68e minuut.
Kaliszan probeert naar een medespeler te passen. Kulas is nu in balbezit. Gwiżdż rent richting de bal. Kulas onderschept slim de pass. Kulas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Pasternak passt de bal in één keer door. Kulas is nu in balbezit. Szaranowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szaranowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lolki Kraków 57%, Laga do przodu 43%.
FC Lolki Kraków - Laga do przodu 2:1