Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Z cegłą u nogi Miejscowe
451 mid Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 19.1
good Schieten average
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Ciubuc passt de bal in één keer door. Blitz rent richting de bal. Blitz passt de bal zonder na te denken. Figueira rent richting de bal. Figueira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Z cegłą u nogi - Miejscowe 1:0

10e minuut.
Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik passt de bal zonder na te denken. Ciubuc probeert de bal aan de voet te houden. Figueira rent richting de bal. Figueira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Stępkowski met een sublieme pass. Warulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Warulik geeft een lange en hoge pass. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kondzioł met een sublieme pass. Hadarics kopt de bal weg. Figueira heeft problemen om de bal te vangen. Blitz rent richting de bal. Blitz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Nozicska onderschept slim de pass. Nozicska speelt de bal door. Figueira rent richting de bal. Figueira schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maciol de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Z cegłą u nogi - Miejscowe 2:0

28e minuut.
Raccaro geeft een hoge lob. Nozicska kopt de bal weg. Zentkiewicz is nu in balbezit. Figueira onderschept slim de pass. Figueira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Moskała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blitz is nu in balbezit. Blitz probeert naar een medespeler te passen. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Blitz onderschept slim de pass. Blitz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maciol de bal. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Hadarics onderschept slim de pass. Hadarics geeft de bal voor. Figueira rent richting de bal. Figueira schiet op doel. Kondzioł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kondzioł met een harde bal richting middenveld. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Figueira de bal. Figueira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Stępkowski speelt de bal door. Opałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira verovert de bal door een tackle van achteren. Figueira schiet op doel. Maciol probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z cegłą u nogi 38%, Miejscowe 62%.
Z cegłą u nogi - Miejscowe 2:0

54e minuut.
Ciubuc passt de bal in één keer door. Blitz speelt de bal door. Figueira is nu in balbezit. Figueira schiet op doel. Szawan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z cegłą u nogi - Miejscowe 3:0

66e minuut.
Ciubuc met een sublieme pass. Blitz rent richting de bal. Blitz passt de bal in één keer door. Figueira rent richting de bal. Figueira draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Blitz is nu in balbezit. Blitz passt de bal zonder na te denken. Figueira is nu in balbezit. Figueira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Z cegłą u nogi - Miejscowe 4:0

80e minuut.
Petrin passt de bal in één keer door. Blitz rent richting de bal. Blitz met een sublieme pass. Figueira is nu in balbezit. Figueira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Z cegłą u nogi - Miejscowe 5:0

84e minuut.
Moskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Blitz onderschept slim de pass. Blitz passt de bal in één keer door. Daar is Figueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Blitz de bal. Blitz passt de bal in één keer door. Szawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira verovert de bal door een tackle van achteren. Figueira schiet op doel. Kondzioł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Moskała controleert de bal met de borst. Hadarics met een sublieme pass. Klungelig pakt Figueira de bal. Figueira draait met de bal, schiet en ... Kondzioł maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z cegłą u nogi - Miejscowe 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z cegłą u nogi 41%, Miejscowe 59%.
Z cegłą u nogi - Miejscowe 6:0