Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twerkerzy KS KROSNO
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 17.8
solid Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Byrdziak zal de hoekschop nemen. Zola speelt de bal door. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein schiet op doel. Powałka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twerkerzy - KS KROSNO 1:0

12e minuut.
Dragon heeft problemen om de bal te vangen. Quebrado rent richting de bal. Quebrado met een sublieme pass. Klungelig pakt Dehnstein de bal. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Twerkerzy - KS KROSNO 2:0

15e minuut.
Daar is Kocikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quebrado is nu in balbezit. Dragon rent richting de bal. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Powałka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Dragon heeft problemen om de bal te vangen. Güneşdoğan verovert de bal door een tackle van achteren. Güneşdoğan passt de bal met de wreef. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Twerkerzy - KS KROSNO 3:0

29e minuut.
Emődi is nu in balbezit. Emődi geeft de bal voor. Sanabria kopt de bal weg. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Stefanowicz is nu in balbezit. Jabornig onderschept slim de pass. Jabornig passt de bal met de wreef. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Doeltrap. Powałka trapt de bal weg van het doel. Madsen kopt de bal weg. Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kocikowski met een snelle inworp. Namysłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Namysłowski speelt de bal door. Szymczorek rent richting de bal. Szymczorek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Madsen speelt de bal door. Dragon is nu in balbezit. Met opzet legt Quebrado zijn tegenspeler op de grond. Quebrado krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twerkerzy 35%, KS KROSNO 65%.
Twerkerzy - KS KROSNO 3:0

50e minuut.
Stefanowicz probeert naar een medespeler te passen. Szymczorek rent richting de bal. Madsen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Madsen krijgt een gele kaart. Szymczorek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stefanowicz komt bij de bal en schiet. Zola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Byrdziak probeert naar een medespeler te passen. Trochowski rent richting de bal. Trochowski passt de bal zonder na te denken. Quebrado is nu in balbezit. Quebrado draait met de bal, schiet en ... Powałka bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sanabria zal de hoekschop nemen. Powałka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Ipnar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Twerkerzy - KS KROSNO 4:0

58e minuut.
Quebrado speelt de bal door. Ipnar rent richting de bal. Dehnstein verovert de bal door een tackle van achteren. Dehnstein draait met de bal, schiet en ... Powałka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twerkerzy - KS KROSNO 5:0

60e minuut.
Dragon bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado onderschept slim de pass. Quebrado geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dehnstein de bal. Dehnstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twerkerzy - KS KROSNO 6:0

66e minuut.
Madsen speelt de bal door. Spyrka probeert naar een medespeler te passen. Szymczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşdoğan verovert de bal door een tackle van achteren. Güneşdoğan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Emődi is nu in balbezit. Emődi passt de bal met de wreef. Molka probeert de bal aan de voet te houden. Quebrado is nu in balbezit. Quebrado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twerkerzy 36%, KS KROSNO 64%.
Twerkerzy - KS KROSNO 6:0