Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twerkerzy Miejscowe
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 18
solid Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


21e minuut.
Madsen probeert de bal aan de voet te houden. Szczygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygielski passt de bal zonder na te denken. Dymkowski is nu in balbezit. Dymkowski draait met de bal, schiet en ... Zola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Daar is Madsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madsen geeft een hoge lob. Szawan controleert de bal met de borst. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Kondzioł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Twerkerzy - Miejscowe 1:0

28e minuut.
Emődi met de inworp. Quebrado is nu in balbezit. Quebrado geeft de bal voor. Dehnstein krijgt zijn hoofd ertegen. Kondzioł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twerkerzy - Miejscowe 2:0

31e minuut.
Quebrado rent richting de bal. Stępkowski onderschept slim de pass. Stępkowski probeert naar een medespeler te passen. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Szczygielski de bal onder controle te krijgen. Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciol rent richting de bal. Quebrado verovert de bal door een tackle van achteren. Quebrado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Szczygielski de bal onder controle te krijgen. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein met een sublieme pass. Quebrado rent richting de bal. Quebrado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Madsen is nu in balbezit. Moskała onderschept slim de pass. Moskała met een sublieme pass. Dymkowski is nu in balbezit. Dymkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Conde geeft een lange en hoge pass. Sanabria kopt de bal weg. Daar is Güneşdoğan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moskała is nu in balbezit. Moskała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twerkerzy 52%, Miejscowe 48%.
Twerkerzy - Miejscowe 2:0

48e minuut.
Zambrzycki met een snelle inworp. Stępkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Emődi. Emődi krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Sanabria met een snelle inworp. Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado geeft de bal voor. Emődi rent richting de bal. Szawan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twerkerzy - Miejscowe 3:0

70e minuut.
Quebrado is nu in balbezit. Quebrado geeft een hoge lob. Daar is Dehnstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dehnstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twerkerzy - Miejscowe 4:0

76e minuut.
Maciol rent richting de bal. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein passt de bal in één keer door. Quebrado rent richting de bal. Quebrado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quebrado rent richting de bal. Quebrado draait met de bal, schiet en ... Kondzioł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Madsen speelt de bal door. Quebrado is nu in balbezit. Quebrado speelt de bal door. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twerkerzy 40%, Miejscowe 60%.
Twerkerzy - Miejscowe 4:0