Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futbol Trops KS KROSNO
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 17.8
adequate Schieten poor
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Buttiens raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krivokapić komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Folgueira rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Luque Jiménez zal de hoekschop nemen. Daar is Folgueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Folgueira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Trops - KS KROSNO 1:0

10e minuut.
Malmros geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Spyrka de bal onder controle te krijgen. Folgueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgueira haalt uit met een fantastische trap. Powałka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Trops - KS KROSNO 2:0

11e minuut.
Krivokapić rent richting de bal. Krivokapić probeert naar een medespeler te passen. Folgueira is nu in balbezit. Folgueira draait met de bal, schiet en ... Molka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Krivokapić probeert naar een medespeler te passen. Chulev rent richting de bal. Chulev met een sublieme pass. Folgueira rent richting de bal. Folgueira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Krivokapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz is nu in balbezit. Stefanowicz passt de bal zonder na te denken. Szymczorek is nu in balbezit. Szymczorek schiet op doel. Rymaszewski bokst de bal weg.

25e minuut.
Cerrato met een sublieme pass. Folgueira is nu in balbezit. Dragon rent richting de bal. Malmros onderschept slim de pass. Malmros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Krivokapić heeft problemen om de bal te vangen. Malmros rent richting de bal. Malmros probeert naar een medespeler te passen. Folgueira rent richting de bal. Folgueira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Trops - KS KROSNO 3:0

33e minuut.
Barbagalli geeft de bal voor. Luque Jiménez kopt de bal weg. Dragon heeft problemen om de bal te vangen. Folgueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgueira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Byrdziak passt de bal zonder na te denken. Stefanowicz rent richting de bal. Krivokapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz onderschept slim de pass. Stefanowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbol Trops 35%, KS KROSNO 65%.
Futbol Trops - KS KROSNO 3:0

49e minuut.
Cerrato is nu in balbezit. Cerrato speelt de bal door. Folgueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgueira haalt uit met een fantastische trap. Powałka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Trops - KS KROSNO 4:0

63e minuut.
Kocikowski met de inworp. Dragon rent richting de bal. Dragon passt de bal zonder na te denken. Luque Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque Jiménez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Trochowski rent richting de bal. Trochowski geeft een lange en hoge pass. Barbagalli kopt de bal weg. Luque Jiménez rent richting de bal. Luque Jiménez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Trochowski passt de bal zonder na te denken. Krivokapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivokapić speelt de bal door. Folgueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgueira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Duczek geeft de bal voor. Folgueira kopt de bal weg. Malmros is nu in balbezit. Folgueira rent richting de bal. Folgueira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Powałka speelt de bal door. Chulev rent richting de bal. Chulev met een sublieme pass. Folgueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgueira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Trops - KS KROSNO 5:0

85e minuut.
Barbagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczorek onderschept slim de pass. Met opzet legt Barbagalli zijn tegenspeler op de grond. Barbagalli krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Ipnar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krivokapić de bal. Krivokapić met een sublieme pass. Folgueira heeft problemen om de bal te vangen. Folgueira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbol Trops 36%, KS KROSNO 64%.
Futbol Trops - KS KROSNO 5:0