Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Beton Wiatrak Krasocin
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Łopata is nu in balbezit. Szmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha is nu in balbezit. Łopata verovert de bal door een tackle van achteren. Łopata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Beton - Wiatrak Krasocin 1:0

16e minuut.
Socha rent richting de bal. Socha passt de bal met de wreef. Moskała is nu in balbezit. Majcherczyk is nu in balbezit. Majcherczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Madey speelt de bal door. Radacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radacz passt de bal in één keer door. Szmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatiuk draait met de bal, schiet en ... Rogóż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Żuchnik kopt de bal weg. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskała begaat een overtreding. Moskała krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Majcherczyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bzdęga de bal. Bzdęga geeft de bal voor. Szmatiuk rent richting de bal. Szmatiuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Beton - Wiatrak Krasocin 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Beton 40%, Wiatrak Krasocin 60%.
Team Beton - Wiatrak Krasocin 2:0

47e minuut.
Kałwa met de inworp. Madey probeert naar een medespeler te passen. Radacz geeft een lange en hoge pass. Pomorski probeert de bal met de borst te controleren. Szmatiuk rent richting de bal. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Lincz speelt de bal door. Drapała heeft problemen om de bal te vangen. Lód speelt de bal door. Szmatiuk rent richting de bal. Szmatiuk schiet op doel. Rogóż bokst de bal weg.

77e minuut.
Kuska probeert de bal met de borst te controleren. Moskała onderschept slim de pass. Moskała met een sublieme pass. Majcherczyk rent richting de bal. Majcherczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Żuchnik is nu in balbezit. Żuchnik geeft een hoge lob. Łopata kopt de bal weg. Szmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatiuk haalt uit met een fantastische trap. Rogóż kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Beton 31%, Wiatrak Krasocin 69%.
Team Beton - Wiatrak Krasocin 2:0