Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Z cegłą u nogi OBEKA CdF
451 mid Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten average
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Nozicska passt de bal zonder na te denken. Petrin rent richting de bal. Petrin met een sublieme pass. Figueira is nu in balbezit. Figueira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Z cegłą u nogi - OBEKA CdF 1:0

19e minuut.
Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă geeft een lange en hoge pass. Hadaś speelt de bal door. Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz geeft de bal voor. Wesołowski bokst de bal weg.

22e minuut.
Kołodziejek is nu in balbezit. Nozicska onderschept slim de pass. Nozicska probeert naar een medespeler te passen. Petrin rent richting de bal. Petrin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hadarics speelt de bal door. Hadaś is nu in balbezit. Hadaś speelt de bal door. Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Daar is Stoichiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadarics geeft de bal voor. Bogacki heeft problemen om de bal te vangen. Figueira is nu in balbezit. Figueira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z cegłą u nogi 51%, OBEKA CdF 49%.
Z cegłą u nogi - OBEKA CdF 1:0

48e minuut.
Ronkowski geeft een hoge lob. Swadźba kopt de bal weg. Bogacki rent richting de bal. Nozicska onderschept slim de pass. Nozicska schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kłosowski met een harde bal richting middenveld. Neubeck kopt de bal weg. Nozicska bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozicska schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Petrin is nu in balbezit. Petrin geeft een lange en hoge pass. Daar is Hadaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueira is nu in balbezit. Figueira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Nozicska bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozicska probeert naar een medespeler te passen. Hadaś is nu in balbezit. Figueira verovert de bal door een tackle van achteren. Figueira schiet op doel. Kłosowski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Blitz zal de hoekschop nemen. Figueira maakt een snoekduik en kopt de bal. Kłosowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Wałkarz is nu in balbezit. Hadarics onderschept slim de pass. Hadarics speelt de bal door. Figueira is nu in balbezit. Figueira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Z cegłą u nogi - OBEKA CdF 2:0

82e minuut.
Hadarics passt de bal zonder na te denken. Blitz met een sublieme pass. Figueira rent richting de bal. Figueira schiet op doel. Kłosowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z cegłą u nogi - OBEKA CdF 3:0

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nozicska met een snelle inworp. Neubeck geeft de bal voor. Blitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blitz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z cegłą u nogi 33%, OBEKA CdF 67%.
Z cegłą u nogi - OBEKA CdF 3:0