Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twerkerzy Wiatrak Krasocin
Normal Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
27% Spel op eigen helft 73%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 17.2
solid Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Pomorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein onderschept slim de pass. Dehnstein speelt de bal door. Quebrado is nu in balbezit. Quebrado schiet op doel. Rogóż kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Boniecki geeft de bal voor. Quebrado is nu in balbezit. Quebrado met een sublieme pass. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Güneşdoğan kopt de bal weg. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pilarz krijgt een gele kaart. Dehnstein is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Quebrado neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twerkerzy 38%, Wiatrak Krasocin 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Twerkerzy - Wiatrak Krasocin 0:0

49e minuut.
Sanabria met een sublieme pass. Boniecki heeft problemen om de bal te vangen. Güneşdoğan met een sublieme pass. Quebrado rent richting de bal. Quebrado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Madsen kopt de bal weg. Sanabria is nu in balbezit. Sanabria met een sublieme pass. Emődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Emődi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sanabria onderschept slim de pass. Kącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kącki geeft een lange en hoge pass. Jabornig rent richting de bal. Jabornig geeft een hoge lob. Rogóż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein draait met de bal, schiet en ... Paal! Emődi rent richting de bal. Emődi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Twerkerzy - Wiatrak Krasocin 1:0

57e minuut.
Jabornig geeft de bal voor. Perzanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein schiet op doel. Rogóż maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twerkerzy - Wiatrak Krasocin 2:0

62e minuut.
Güneşdoğan kopt de bal weg. Quebrado is nu in balbezit. Quebrado probeert naar een medespeler te passen. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado verovert de bal door een tackle van achteren. Quebrado geeft een hoge lob. Sanabria krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Socha rent richting de bal. Quebrado onderschept slim de pass. Quebrado speelt de bal door. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Kubot is nu in balbezit. Kubot geeft een lange en hoge pass. Boniecki kopt de bal weg. Dehnstein heeft problemen om de bal te vangen. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Twerkerzy - Wiatrak Krasocin 3:0

83e minuut.
Kącki rent richting de bal. Dehnstein onderschept slim de pass. Dehnstein probeert naar een medespeler te passen. Quebrado rent richting de bal. Quebrado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twerkerzy - Wiatrak Krasocin 4:0

87e minuut.
Boniecki probeert de bal met de borst te controleren. Emődi rent richting de bal. Emődi passt de bal met de wreef. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twerkerzy 16%, Wiatrak Krasocin 84%.
Twerkerzy - Wiatrak Krasocin 4:0