Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miejscowe Team Beton
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


35e minuut.
Dymkowski is nu in balbezit. Kuska rent richting de bal. Dymkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dymkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miejscowe - Team Beton 1:0

38e minuut.
Stępkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Moskała speelt de bal door. Dymkowski is nu in balbezit. Dymkowski schiet op doel. Klungelig pakt Bzdęga de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miejscowe 55%, Team Beton 45%.
Miejscowe - Team Beton 1:0

48e minuut.
Stępkowski is nu in balbezit. Stępkowski met een sublieme pass. Dymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskała is nu in balbezit. Moskała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Dymkowski de bal. Kałwa rent richting de bal. Dymkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Dymkowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

86e minuut.
Kuska is nu in balbezit. Kuska geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szawan de bal. Szmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatiuk schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Maciol geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Moskała de bal. Opałka is nu in balbezit. Szmatiuk is nu in balbezit. Szmatiuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miejscowe 45%, Team Beton 55%.
Miejscowe - Team Beton 1:0