Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twerkerzy OBEKA CdF
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 20.5
very good Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Malec met een snelle inworp. Wałkarz rent richting de bal. Quebrado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quebrado krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Madsen is nu in balbezit. Madsen passt de bal zonder na te denken. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twerkerzy - OBEKA CdF 1:0

9e minuut.
Dehnstein schiet op doel. Kłosowski met een sublieme pass. Quebrado kopt de bal weg. Daar is Dehnstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dehnstein draait met de bal, schiet en ... Paal! Bogacki heeft problemen om de bal te vangen. Kłosowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein geeft een lange en hoge pass. Smutek kopt de bal weg. Wałkarz is nu in balbezit. Wałkarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ostroróg is nu in balbezit. Güneşdoğan verovert de bal door een tackle van achteren. Güneşdoğan geeft de bal voor. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Sanabria is nu in balbezit. Swadźba geeft een lange en hoge pass. Güneşdoğan kopt de bal weg. Emődi is nu in balbezit. Emődi draait met de bal, schiet en ... Kłosowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Swadźba de bal. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twerkerzy - OBEKA CdF 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twerkerzy 29%, OBEKA CdF 71%.
Twerkerzy - OBEKA CdF 2:0

47e minuut.
Güneşdoğan speelt de bal door. Quebrado heeft problemen om de bal te vangen. Quebrado met een sublieme pass. Klungelig pakt Dehnstein de bal. Dehnstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Hadaś is nu in balbezit. Quebrado onderschept slim de pass. Quebrado probeert naar een medespeler te passen. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Wałkarz rent richting de bal. Wałkarz passt de bal met de wreef. Madsen is nu in balbezit. Ostroróg onderschept slim de pass. Ostroróg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hadaś met een sublieme pass. Wałkarz is nu in balbezit. Wałkarz probeert naar een medespeler te passen. Ostroróg is nu in balbezit. Ostroróg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Twerkerzy - OBEKA CdF 2:1

59e minuut.
Swadźba geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sanabria met een snelle inworp. Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Bogacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein schiet op doel. Kłosowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sanabria geeft een lange en hoge pass. Güneşdoğan controleert de bal met de borst. Güneşdoğan geeft een lange en hoge pass. Daar is Dehnstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dehnstein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twerkerzy 39%, OBEKA CdF 61%.
Twerkerzy - OBEKA CdF 2:1