Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Z cegłą u nogi Wiatrak Krasocin
451 mid Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Klungelig pakt Kącki de bal. Blitz is nu in balbezit. Blitz probeert naar een medespeler te passen. Szot is nu in balbezit. Szot haalt uit met een fantastische trap. Rogóż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pilarz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Z cegłą u nogi - Wiatrak Krasocin 1:0

22e minuut.
Blitz rent richting de bal. Blitz probeert naar een medespeler te passen. Szot bereikt de bal nog maar net als eerste. Szot draait met de bal, schiet en ... Rogóż maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Z cegłą u nogi - Wiatrak Krasocin 2:0

27e minuut.
Lovrak rent richting de bal. Lovrak speelt de bal door. Socha rent richting de bal. Szot verovert de bal door een tackle van achteren. Szot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ronkowski is nu in balbezit. Majcherczyk is nu in balbezit. Blitz begaat een overtreding. Blitz krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Majcherczyk passt de bal zonder na te denken. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha probeert naar een medespeler te passen. Majcherczyk rent richting de bal. Majcherczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Wiraszka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z cegłą u nogi 38%, Wiatrak Krasocin 62%.
Z cegłą u nogi - Wiatrak Krasocin 2:0

47e minuut.
Ronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Blitz is nu in balbezit. Blitz passt de bal met de wreef. Wiraszka is nu in balbezit. Wiraszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Z cegłą u nogi - Wiatrak Krasocin 3:0

54e minuut.
Lovrak met de inworp. Kącki onderschept slim de pass. Bandach probeert de bal met de borst te controleren. Wiraszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiraszka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Nozicska met een snelle inworp. Blitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blitz geeft een hoge lob. Wiraszka probeert de bal met de borst te controleren. Wiraszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Z cegłą u nogi - Wiatrak Krasocin 4:0

76e minuut.
Cikowski geeft een hoge lob. Inworp. Perzanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majcherczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherczyk geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Moskała raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kulas komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Drapała geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lovrak met een snelle inworp. Blitz rent richting de bal. Blitz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z cegłą u nogi 40%, Wiatrak Krasocin 60%.
Z cegłą u nogi - Wiatrak Krasocin 4:0