Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wiatrak Krasocin Z cegłą u nogi
Normal Tactiek 451 mid
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 34.5
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Zych geeft de bal voor. Raccaro rent richting de bal. Figueira is nu in balbezit. Raccaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Raccaro schiet op doel. Rogóż bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiatrak Krasocin - Z cegłą u nogi 0:1

25e minuut.
Raccaro met een snelle inworp. Zych controleert de bal met de borst. Pomorski rent richting de bal. Zych onderschept slim de pass. Zych draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zych onderschept slim de pass. Zych met een sublieme pass. Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira onderschept slim de pass. Figueira schiet op doel. Rogóż bokst de bal weg. Figueira heeft problemen om de bal te vangen. Pomorski is nu in balbezit. Figueira onderschept slim de pass. Figueira schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pilarz geeft een hoge lob. Neubeck kopt de bal weg. Socha heeft problemen om de bal te vangen. Figueira rent richting de bal. Figueira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Kącki is nu in balbezit. Figueira rent richting de bal. Kącki rent richting de bal. Figueira onderschept slim de pass. Figueira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Nozicska kan de bal niet met de borst controleren. Boniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Boniecki speelt de bal door. Figueira rent richting de bal. Figueira schiet op doel. Rogóż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rogóż met een sublieme pass. Nozicska kopt de bal weg. Figueira rent richting de bal. Figueira schiet op doel. Rogóż probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiatrak Krasocin - Z cegłą u nogi 0:2

35e minuut.
Rogóż met een harde bal richting middenveld. Nozicska kopt de bal weg. Figueira kan de bal niet met de borst controleren. Figueira schiet op doel. Rogóż maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiatrak Krasocin - Z cegłą u nogi 0:3

37e minuut.
Drapała kopt de bal weg. Blitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blitz passt de bal met de wreef. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Majcherczyk probeert de bal aan de voet te houden. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Socha krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiatrak Krasocin 75%, Z cegłą u nogi 25%.
Wiatrak Krasocin - Z cegłą u nogi 0:3

46e minuut.
Petrin komt het veld opgelopen. Sulea komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Boniecki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nozicska met een snelle inworp. Zych probeert de bal met de borst te controleren. Zych haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Nozicska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zych rent richting de bal. Zych geeft de bal voor. Sulea rent richting de bal. Sulea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pomorski trapt de bal weg van het doel. Raccaro kopt de bal weg. Sulea is nu in balbezit. Sulea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bandach passt de bal zonder na te denken. Petrin rent richting de bal. Moskała onderschept slim de pass. Majcherczyk rent richting de bal. Majcherczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Warulik speelt de bal door. Zych bereikt de bal nog maar net als eerste. Zych passt de bal met de wreef. Sulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Majcherczyk is nu in balbezit. Neubeck verovert de bal door een tackle van achteren. Neubeck probeert naar een medespeler te passen. Sulea rent richting de bal. Sulea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiatrak Krasocin - Z cegłą u nogi 0:4

70e minuut.
Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozicska verovert de bal door een tackle van achteren. Nozicska passt de bal met de wreef. Sulea is nu in balbezit. Sulea draait met de bal, schiet en ... Rogóż kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Raccaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Raccaro geeft een lange en hoge pass. Sulea kan de bal niet met de borst controleren. Sulea draait met de bal, schiet en ... Rogóż probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiatrak Krasocin - Z cegłą u nogi 0:5

76e minuut.
Nozicska rent richting de bal. Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniecki met een sublieme pass. Sulea rent richting de bal. Sulea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiatrak Krasocin - Z cegłą u nogi 0:6

81e minuut.
Boniecki rent richting de bal. Boniecki passt de bal zonder na te denken. Nozicska bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozicska geeft een hoge lob. Sulea krijgt zijn hoofd ertegen. Rogóż bokst de bal weg.

88e minuut.
Petrin met een sublieme pass. Zych bereikt de bal nog maar net als eerste. Zych passt de bal in één keer door. Sulea rent richting de bal. Sulea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wiatrak Krasocin - Z cegłą u nogi 0:7

90e minuut.
Nozicska probeert naar een medespeler te passen. Pilarz heeft problemen om de bal te vangen. Sulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulea schiet op doel. Rogóż probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiatrak Krasocin - Z cegłą u nogi 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiatrak Krasocin 83%, Z cegłą u nogi 17%.
Wiatrak Krasocin - Z cegłą u nogi 0:8