Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS KROSNO Team Beton
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kuska rent richting de bal. Kuska geeft een hoge lob. Inworp. Namysłowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stefanowicz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KS KROSNO - Team Beton 1:0

10e minuut.
Daar is Szymczorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymczorek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stefanowicz de bal. Stefanowicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kuska de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Szmatiuk is nu in balbezit. Molka verovert de bal door een tackle van achteren. Molka met een sublieme pass. Stefanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Trochowski kopt de bal weg. Stefanowicz probeert de bal aan de voet te houden. Twierdza is nu in balbezit. Stefanowicz onderschept slim de pass. Stefanowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS KROSNO - Team Beton 2:0

18e minuut.
Żuchnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz probeert naar een medespeler te passen. Szymczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczorek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bzdęga de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Namysłowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mochnacz komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Byrdziak zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Szymczorek de bal. Szymczorek schiet op doel. Kuska heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS KROSNO - Team Beton 3:0

27e minuut.
Kałwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szymczorek. Szymczorek krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Molka rent richting de bal. Szmatiuk rent richting de bal. Molka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szmatiuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łopata legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dragon heeft problemen om de bal te vangen. Dragon speelt de bal door. Stefanowicz rent richting de bal. Stefanowicz draait met de bal, schiet en ... Kaferski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS KROSNO - Team Beton 4:0

37e minuut.
Żuchnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Twierdza rent richting de bal. Stefanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanowicz schiet op doel. Kaferski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kaferski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dragon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragon geeft een hoge lob. Szymczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczorek draait met de bal, schiet en ... Kaferski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS KROSNO 38%, Team Beton 62%.
KS KROSNO - Team Beton 4:0

54e minuut.
Łopata probeert naar een medespeler te passen. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczorek onderschept slim de pass. Stefanowicz rent richting de bal. Stefanowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Lód onderschept slim de pass. Lód speelt de bal door. Kuska is nu in balbezit. Szymczorek is nu in balbezit. Szymczorek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Szymczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz rent richting de bal. Szymczorek verovert de bal door een tackle van achteren. Szymczorek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kuska de bal onder controle te krijgen. Kaferski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Kuska geeft een hoge lob. Inworp. Mochnacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stefanowicz is nu in balbezit. Stefanowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Szymczorek verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczorek verovert de bal door een tackle van achteren. Szymczorek schiet op doel. Kaferski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS KROSNO - Team Beton 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS KROSNO 30%, Team Beton 70%.
KS KROSNO - Team Beton 5:0