Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Beton Z cegłą u nogi
Normal Tactiek 451 mid
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 31.8
poor Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Doeltrap. Bzdęga met een harde bal richting middenveld. Łopata kopt de bal weg. Klungelig pakt Szmatiuk de bal. Szmatiuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Nozicska rent richting de bal. Nozicska geeft de bal voor. Kuska heeft problemen om de bal te vangen. Szot verovert de bal door een tackle van achteren. Szot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kaferski speelt de bal door. Blitz kopt de bal weg. Szot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Beton - Z cegłą u nogi 0:1

10e minuut.
Neubeck heeft problemen om de bal te vangen. Blitz is nu in balbezit. Niemancewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blitz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nozicska zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szot is nu in balbezit. Szot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Beton - Z cegłą u nogi 0:2

11e minuut.
Twierdza rent richting de bal. Szot is nu in balbezit. Twierdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Szot onderschept slim de pass. Szot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nozicska bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozicska passt de bal in één keer door. Szot bereikt de bal nog maar net als eerste. Szot schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bzdęga de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Beton - Z cegłą u nogi 0:3

16e minuut.
Twierdza is nu in balbezit. Blitz verovert de bal door een tackle van achteren. Blitz passt de bal zonder na te denken. Szot is nu in balbezit. Szot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Beton - Z cegłą u nogi 0:4

16e minuut.
Łopata bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopata met een sublieme pass. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szot is nu in balbezit. Szot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Beton - Z cegłą u nogi 0:5

19e minuut.
Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga probeert naar een medespeler te passen. Kuska is nu in balbezit. Szot verovert de bal door een tackle van achteren. Szot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Beton - Z cegłą u nogi 0:6

26e minuut.
Ronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronkowski passt de bal zonder na te denken. Szot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nozicska bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozicska schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Szudrowicz is nu in balbezit. Szudrowicz speelt de bal door. Szmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatiuk draait met de bal, schiet en ... Wesołowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Matras raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anuszewski komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Łopata is nu in balbezit. Ronkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ronkowski passt de bal met de wreef. Szot rent richting de bal. Szot schiet op doel. Kaferski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Anuszewski onderschept slim de pass. Verbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbeeck geeft de bal voor. Szot is nu in balbezit. Szot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Beton - Z cegłą u nogi 0:7

43e minuut.
Ronkowski met een snelle inworp. Nozicska rent richting de bal. Nozicska passt de bal met de wreef. Szot rent richting de bal. Szot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Beton - Z cegłą u nogi 0:8

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wiraszka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Beton 66%, Z cegłą u nogi 34%.
Team Beton - Z cegłą u nogi 0:8

58e minuut.
Blitz verovert de bal door een tackle van achteren. Blitz probeert naar een medespeler te passen. Wiraszka is nu in balbezit. Wiraszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Beton - Z cegłą u nogi 0:9

62e minuut.
Verbeeck geeft de bal voor. Nozicska speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Wiraszka de bal onder controle te krijgen. Blitz rent richting de bal. Blitz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wiraszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiraszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Beton - Z cegłą u nogi 0:10

67e minuut.
Bzdęga geeft de bal voor. Inworp. Nozicska met de inworp. Klungelig pakt Blitz de bal. Blitz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Beton - Z cegłą u nogi 0:11

73e minuut.
Kuska geeft een hoge lob. Madey rent richting de bal. Madey geeft een lange en hoge pass. Szmatiuk rent richting de bal. Szmatiuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Łopata is nu in balbezit. Łopata geeft de bal voor. Lód is nu in balbezit. Lód schiet op doel. Szudrowicz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bzdęga probeert naar een medespeler te passen. Szudrowicz geeft de bal voor. Wiraszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiraszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Beton - Z cegłą u nogi 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Beton 66%, Z cegłą u nogi 34%.
Team Beton - Z cegłą u nogi 0:12